Suprize peste surprize în casa Puterea Dragostei! Cum încearcă băieții să-i câștige inima Ligiei

Suprize peste surprize în casa Puterea Dragostei! Cum încearcă băieții să-i câștige inima Ligiei
Surprize neașteptate în casa Puterea Dragostei! Cum încearcă băieții să-i câștige inima Ligiei?

În sfârșit voia bună se regăsește și în casa Puterea Dragostei! Revenirea Ligiei în show se pare că a descrețit frunțile multora și i-a făcut pe doi dintre concurenți să spere la inima ei. Cum încearcă aceștia să o surprindă pe frumoasa blondină?

Puterea Dragostei: Băieții se luptă pentru inima Ligiei

Liniștea a fost și ea poftită în casa Puterea Dragostei! După nenumărate episoade de furie, certuri și jigniri incontrolabile, fetele și băieții din cele două case demonstrează că se pot înțelege. Motivul veseliei? Ligia. Frumoasa blondină nu numai că parcă a adus primăvara în sufletele tuturor, ci i-a făcut pe doi dintre băieți să spere la iubire.  Jador și Philip se dau peste cap și încearcă să o surprindă pe aceasta în fel și chip.

Ligia, curtată de doi băieți
Ligia de la Puterea Dragostei, curtată de doi băieți

Primul pas către ea l-a făcut Jador, care și-a schimbat total atitudinea și flirtează adolescentin cu ea. După dialogul dintre cei doi, cunoscutul cântăreț a decis să-și facă drum în casa fetelor și să-i aducă o farfurie plină cu căpșuni. Cei doi au fost protagoniștii unor scene parcă desprinse din filmele de dragoste. La final, Ligia i-a oferit un sfat care ar putea să o aducă mai repede în brațele lui.

„Ai uitat de ce-ți vine ție cel mai bine?”

„Eu m-am aranjat azi pentru tine. Eu am crezut că mă vrei mai altfel, mai casual. L-am rugat pe un băiat să mă ajute să-mi aplice tatuaje pe gât, am vrut să mă fac tot așa…și pe brațe”
Ionuț Dumitrescu – Jador

„Mie îmi place când ești îmbrăcat la costum. Cum facem? Se vede că-s fake și se vede oribil. Nu știu ce să zic, nu știu dacă Jador s-a schimbat cu adevărat. E devreme să zic, e mult prea devreme să zic asta. Tu ai uitat de vestimentația care-ți vine ție cel mai bine? Asta zic”
Dolha Ligia