18 ian. 2024 | 09:57

Supermarketul românesc care a primit nota ‘zero’ pentru igienă alimentară: ‘Este discriminare’. A ieșit scandal imens în America

News
Supermarketul românesc care a primit nota ‘zero’ pentru igienă alimentară: ‘Este discriminare’. A ieșit scandal imens în America
Supermarket romanesc gasit cu probleme

Tensiunile cresc în jurul unui supermarket românesc din Boston, Decebal Magazin, după ce acesta a primit un calificativ de igienă alimentară „zero”, de la Consiliul Local Boston. Ce spune proprietara magazinului despre acest calificativ?

Nereguli găsite de americani la un magazin românesc din Boston

Un supermarket românesc din Boston, Decebal Magazin, situat pe Strait Bargate, se confruntă cu o situație dificilă după ce a primit un calificativ de „zero” la igienă alimentară în urma unei inspecții realizate de Consiliul Local Boston pe 6 decembrie 2023.

Ofițerul de siguranță alimentară a considerat că sunt necesare îmbunătățiri urgente în categoriile „Manipularea igienică a alimentelor” și „Managementul siguranței alimentare”. De asemenea, a fost necesară o îmbunătățire majoră în categoria „Curățenia și condiția facilităților și clădirii”.

Proprietarul afacerii, Oana Rebeca Palaloga, a exprimat nemulțumirea față de această evaluare, considerând-o „nedreaptă și incorectă”. Mai mult, aceasta susține că se simte „victima unei ținte din cauza naționalității sale”, sugerând că aceste concluzii are inspecției ar putea avea motive discriminatorii.

Consiliul Local Boston a confirmat că, în urma a trei vizite ulterioare la local, unele probleme au fost rezolvate, dar continuă să colaboreze cu proprietarul magazinului pentru a asigura conformitatea cu alte aspecte.

Calificativul de „zero” stele rămâne în vigoare, iar vizite suplimentare sunt planificate. Consiliul a menționat că scorul va fi schimbat doar atunci când operatorul afacerii va demonstra o conformitate continuă cu legislația privind igiena alimentară.

CITEȘTE ȘI: Un restaurant din Centrul Vechi din Bucureşti, închis de ANPC. Inspectorii au găsit mizerie multă şi produse expirate

Cum se apără proprietara magazinului după calificativele primite

Proprietara magazinului a contestat vehement acest calificativ, declarând că se simte nedreptățită și chiar acuzată pe baza naționalității sale.
Într-o declarație recentă, ea a afirmat că nu a primit nicio părere negative vizavi deigiena magazinului, din partea clienților.

„Niciodată în viața mea nu am auzit de cineva care să primească un calificativ atât de scăzut, și cred că este nedrept și incorect. Am fost întotdeauna mândră că mențin un mediu curat și igienic pentru clienții mei”, a declarat ea.

Proprietara a abordat, de asemenea, problema specifică a lipsei apei calde, în timpul celei de-a doua vizite a consiliului, explicând că aceasta a fost o situație temporară cauzată de sezonul sărbătorilor, menționând că există apă caldă la etajul superior al clădirii și subliniind că a fost întotdeauna conformă cu reglementările.

Mai mult, ea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la sentimentul de a fi în vizorul autorităților din cauza naționalității sale și a reiterat că nu a primit niciodată reclamații de la clienți referitoare la curățenie sau igienă. „Satisfacția clienților mei este prioritatea mea principală”, a adăugat ea.

Ea și-a exprimat speranța potrivit căreia, Consiliul Local Boston va reconsidera calificativul acordat și va lua în considerare eforturile pe care le-a depus pentru a menține un standard ridicat de igienă în magazinul său.

„Mă angajez să răspund oricăror preocupări și să fac orice îmbunătățiri sunt necesare pentru a asigura satisfacția și siguranța clienților mei”, a afirmat ea.

CITEȘTE ȘI: Alertă alimentară pe litoralul românesc. S-a închis de urgență. Mulți români mănâncă aici când merg la mare

 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
„Turnul din Pisa”, varianta din România. Unde se află minunea: „Are o înclinație mai mare decât cel din Italia”
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un celebru astrolog, previziuni despre Florin Piersic. Mesaj legat de starea de sănătate a actorului
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin SĂ FIE INTERZIS complet. Nimeni nu ar fi crezut că se va lua o astfel de DECIZIE
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro