Supărare mare pentru Mario Fresh! Ce decizie au luat acum părinții lui

Supărare mare pentru Mario Fresh! Ce decizie au luat acum părinții lui
Părinții lui Mario Fresh, decizie importantă

Mario Fresh revine în prim-plan, după scandalul imens de la mare în care a fost implicat într-o bătaie alături de Jador. Ce decizie au luat părinții săi acum? Cântărețul a fost luat prin surprindere.

Ce decizie au luat părinții lui Mario Fresh?

Părinții lui Mario Fresh au decis să părăsească definitiv România. Din păcate, acesta va rămâne singur singurel, după ce și iubita sa va pleca la studii în Anglia. Cu toate că mulți nu au crezut că relația lor nu va merge din cauza distanței, amorezii au rezistat testului. Acum, cântărețul va rămâne singur în țară. Cei căruia i-au dat viață și-au deschis o afacere în Tenerife. Cu toate astea, vizitele la Iași vor rămâne stabilite pentru ca toată familia să se revadă. Din fericire, Mario este major și știe să aibă grijă de el, mai ales că de câțiva ani buni câștigă sume frumoase cu ajutorul cărora și-a cumpărat deja o casă.

”Ei au decis să își cumpere o casă în Spania, mai exact în stațiunea Tenerife, și să renunțe la viața din țară. Au considerat că acolo vor reuși din punct de vedere profesional să își clădească un viitor mai bun atât pentru ei, cât și pentru copii. Și-au deschis și un business și speră ca lucurile să decurgă conform…planului. Mai vin și prin Iași, chiar acum sunt aici, au venit să îl vadă pe fiul lor, însă, de stabilit, s-au stabilit acolo, cel puțin pentru viitorii ani”
Sursa apropiată de soții Gălățeanu (Sursa: antena3.ro)

Părinții lui Mario Fresh
Părinții lui Mario Fresh și-au deschis o afacere în Tenerife

Cu ce se ocupau în România?

Părinții vedetei au deținut înainte o pizzerie locală, iar în urma deciziei de a pleca din România, au pus la închiriere spațiile respective și și-au făcut planuri pentru viitoare afacere. Nu se pune problema ca cei doi să nu se descurce financiar nici acum, când sunt la început de drum într-o altă țară.

Au vândut pizzeria în urmă cu ceva vreme, de fapt au închiriat spațiul contra sumei de 1000 de euro și ceva lunar, mai au și niște spații într-un imobil din apropiere, și ele închiriate, așa că, se descurcă frumușel la capitolul financiar. Acum, părinții lui Mario sunt în țară, au stat 14 zile în carantină, și speră ca totul să fie OK cu copilul lor în perioada următoare”, a mai adăugat sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI