28 apr. 2023 | 14:18

„Sunt un prost și ar trebui să mă las!”. Mihai Stoica, replică furibundă după conferința de presă maraton a lui Kyros Vassaras

Sport
„Sunt un prost și ar trebui să mă las!”. Mihai Stoica, replică furibundă după conferința de presă maraton a lui Kyros Vassaras

Mihai Stoica s-a înfuriat și este convins că declarațiile președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) vor încuraja intrările dure din fotbalul românesc. Managerul FCSB i-a reproșat lui Kyros Vassaras că a susținut, într-o conferință de presă care a durat trei ore, că intrările rapidiștilor Răzvan Onea și Dragoș Grigore nu trebuiau sancționate cu cartonașul roșu.

Mihai Stoica, replică dură pentru șeful CCA, Kyros Vassaras

Au trecut cinci zile de la meciul Rapid – FCSB 1-0, dar ecourile lui încă nu s-au stins. Conferința de presă organizată de președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor nu a liniștit deloc spiritele, ci mai mult le-a aprins. Chiar și consilierul lui Răzvan Burleanu, fostul jurnalist, Andrei Vochin, a declarat că declarațiile lui Kyros Vassaras pot deschide drumul unor atacuri foarte dure.

Fostul arbitru grec a susținut că Răzvan Onea și Dragoș Grigore nu trebuiau eliminați în meciul din Giulești și a transmis că „centralul” Horațiu Feșnic a luat deciziile potrivite. Gigi Becali s-a supărat tocmai din cauza acestor faze și a transmis că se retrage din fotbal.

„Consider că am fost umiliţi în această conferinţă-maraton. Dacă ăsta nu este roşu, eu sunt un imbecil notoriu. Habar n-am de fotbal. Sunt în fotbal de 30 de ani, mă uit la fotbal de 50 de ani, dar sunt un prost şi ar trebui să mă las. A făcut lumină în ţara asta Vassaras şi ne explică tuturor.

A fost o demonstraţie de forţă. Că suntem pe Olimp şi vă văd mici pe toţi, ce vreau eu, aia fac. Acum, vă dau explicaţii ca să vă iau peste picior, negând evidenţa.

A zis că sunt presiuni. Aici sunt presiuni? În Grecia sunt presiuni, unde umblă patronii cu pistoalele la ei. Nu în România, unde Gigi Becali trimite mesaje şi dup-aia trimite mesaje şi îşi cere iertare”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit cum se simte Florinel Coman, după atacul lui Răzvan Onea

Mihai Stoica a transmis că Florinel Coman și Andrea Compagno au avut probleme după meciul din Giulești și trei zile nu s-au antrenat cu echipa. Vor fi însă pe teren la partida din etapa viitoare.

„Compagno şi Coman erau în sală. Coman nu s-a antrenat cu echipa până acum din cauza acelui cartonaş galben. Are piciorul violet, dar nu contează. Au rămas consternaţi.

E o sfidare la adresa a milioane de suporteri, a oamenilor care au băgat o grămadă de bani şi a bunului simţ. Nu poţi să vezi ceva şi să spui altceva”, a mai spus Mihai Stoica.

FCSB se află pe locul trei în prima ligă la cinci puncte de liderul Farul Constanța, iar etapa viitoare înfruntă CS Universitatea Craiova.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Ungaria a pus ochii pe Ținutul Secuiesc. Viktor Orban a pornit asaltul
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro