Suma uriașă pe care au primit-o Meghan Markle și Prințul Harry pentru a vorbi în public. Unde au fost invitați

Ce sumă au primit foștii duci de Sussex pentru a vorbi în public

Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima apariție publică după ce au anunțat retragerea lor. Ce sumă au primit foștii duci de Sussex pentru a a discuta cu anumite persoane la un eveniment?

Ce sumă au primit Meghan Markle și Prințul Harry pentru o discuție

Prințu Harry și Meghan Markle au apărut pentru prima oară în public, după ce cei doi au renunțat la titulaturile venite odată cu mariajul Prințului. Ei s-au aflat la un eveniment oficial, după ce au decis că se retrag din Casa Regală, devenind astfel dependenți din aproape toate punctele de vedere. Aceștia au ținut un discurs la un eveniment exclusiv organizat de grupul JP Morgan, una din cele mai puternice bănci din lume.

Prin urmare, Meghan și Harry au locuit pentru o scurtă perioadă la hotelul South Beach’s 1, unde prețul cazării pe noapte ajunge și la 5.000 de euro. Plata pentru discuție a fost 400.000 de lire, semn că deși titulaturile nu mai există, interesul către ei nu va scădea niciodată. În cadrul discuției, Prițul Harry a vorbit despre sănătatea mintală, subiect pe care l-a abordat de numeroase ori în public, neferindu-se de interpretări. În anul 2017, a mărturisit că a avut nevoie de terapie pentru a putea face față decesului mamei sale.

Ce sumă au primit Meghan Markle și Prințul Hharry pentru un eveniment în care au vorbit despre subiecte delicate
Ce sumă au primit Meghan Markle și Prințul Hharry pentru un eveniment în care au vorbit despre subiecte delicate

„Harry a atins şi subiectul Megxit”

„Harry a atins şi subiectul Megxit. A declarat că, deşi a fost o decizie foarte dificilă, nu regretă renunţarea la îndatoririle regale deoarece vrea să-şi protejeze familia. Nu vrea ca Meghan şi fiul lor Archie să treacă prin ce a trecut el în copilărie”, a declarat o sursă pentru Page Six.

După evenimentul acesta, speculațiile au fost extrem de multe. Mare parte din ele arătau că cei doi nu au din ce să-și câtige banii, semn că astfel de evenimente le fac extrem de bine pe plan financiar. CEO-ul unei firme de relații publice cu sediul în New York a afirmat că atât Meghan Markle, cât și Prințul Harry „ar putea deveni cel mai bine plătiți speakeri din industrie”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI