Suma uriașă cu care se închiriază o căsuță la Târgul de Crăciun din București. Câți bani trebuie să scoată micii afaceriști din buzunar EXCLUSIV

Suma uriașă cu care se închiriază o căsuță la Târgul de Crăciun din București. Câți bani trebuie să scoată micii afaceriști din buzunar EXCLUSIV
Câți bani scot micii afaceriști din buzunare pentru închirierea căsuțelor de la Târgul de Crăciun din București?

Care este suma pe care o plătesc cei care închiriază căsuțele pentru Târgul de Crăciun din București? Nimeni nu s-ar fi gândit la cât scot din buzunare micii afaceriști care se bucură de vânzări uriașe în cea mai frumoasă perioadă a anului.

Cât costă să închiriezi căsuțele la Târgul de Crăciun din București?

Sărbătorile bat la ușă, iar oamenii parcă uită câte puțin de scenariul ce încă ne dictează viețile. Cea mai frumoasă perioadă a anului este aproape, iar majoritatea se gândesc în ce mod să profite de ea.

Desigur că aici avem categoria micilor afaceriști care se deplasează special în București pentru marele târg, dar și pentru câteva tarabe pe care le pun în funcțiune în diverse locuri cât mai aglomerate ale Capitalei pentru a atrage clienții.

Cei care trec prin astfel de locuri pentru a se bucura de magia sărbătorilor și de câteva clipe de relaxare în aer liber iau la pas Târgul de Crăciun care este plin de gustări fabuloase, vin fiert sau diferite obiecte fabricate manual de precupeți.

Detalii despre Târg

Primăria Municipiului București a dat startul sărbătorilor în Piața Universității chiar azi cu ajutorul luminițelor pe care le-au poziționat peste tot. Elementele decorative au fost montate pe bulevarele: Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, rond Piaţa Presei şi rond Beijing.

De asemenea, în perioada dintre 26 noiembrie și 26 decembrie Creart deschide târgul ce a devenit deja un simbol al Bucureștiului – Bucharest Christmas Market. Acesta poate fi vizitat la esplanada cu statui din Piața Universității.

Poate unii sunt curioși de ce sumă trebuie să scoată din buzunare afaceriștii pentru a-și putea vinde săptămâni la rând marfa. Iată că aceștia trebuie să ofere suma de 4.000 de euro pentru a dispune de o căsuță special amenajată unde să pregătească obiectele sau preparatele pe care le pun la vânzare, arată surselor playtech.ro.

Cât costă un bilet?

Vizitatorii vor putea să găsească zilnic (de luni până vineri de la 12,00 la 22,00 şi sâmbătă şi duminică de la 10,00 la 22,00) inspirație pentru cadourile de Crăciun pentru cei dragi sau pentru masa de sărbători.

Desigur că gospodinele se pot folosi de anumite produse preparate natural precum cărnuri sau brânzeturi pentru platourile de la începutul meselor festive. Alimentele pot fi depozitate la temperaturi optime până atunci, lucru care le face să reziste până la ziua cu pricina.

În târg poți intra pe bază de bilet. Prețul acestuia este de 5 lei la achiziționarea online și 7 lei la casa de bilete din locație, arată hotnews.ro. Copiii cu vârsta de până la 12 ani beneficiază de acces gratuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI