22 oct. 2020 | 14:48

Un interlop a ajuns la spital după ce a fost bătut de fostul bodyguard al lui Mike Tyson. Ce s-a întâmplat

Monden
Un interlop a ajuns la spital după ce a fost bătut de fostul bodyguard al lui Mike Tyson. Ce s-a întâmplat
Radu Roșca, din clanul Sportivilor, s-a ales cu maxilarul fracturat

Uneori e bine să stai în banca ta și să nu te pui cu ceilalți. Sau dacă o faci, ai grijă cu cine te pui. O vorbă românească spune ”Nu-ți dori, că ți se va întâmpla”. Este și cazul unui celebru interlop, Radu Roșca, care și-a găsit nașul.

Radu Roșca pus jos de un bodyguard celebru

Pentru cei mai puțin familiarizați cu numele de Radu Roșca, vă spunem că este vorba de un interlop din clanul Sportivilor care a vrut să pară mai tare de cât este. Numai că, din păcate pentru el, și-a găsit nașul. Între apropiații săi, Radu Roșca este cunoscut ca un pasionat al sporturilor de contact.

Astfel că, într-una din zilele trecute, s-a gândit să organizeze  o ședință de sparring într-o sală de lupte din zona Mărășești. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit celor de la spynews.ro, că Roșca și l-a dorit în ring și pe un sportiv de performanță, foarte cunoscut. Este vorba de Valentin Bordeianu, cunoscut și sub numele de ring de Vali Pistolaru.

Spre surprinderea multora, Valentin Bordeianu a acceptat provocarea și s-a prezentat în ring, alături de luptătorul Radu RoșcaNumai că, știți vorba aia, planu de acasă nu se împacă cu cel din târg, așa a fost și în cazul lui Roșca.

Interlopul a ajuns la spital cu fractură de maxilar

Sursele din anturaj spun că meciul ar fi început furtunos. Aceleași surse spun că l-au văzut pe Radu Roșca năpustindu-se asupra adversarului, numai că aici și-a spus cuvântul experiența lui Bordeianu. După câteva încercări eșuate ale interlopului, Valentin Bordeianu a terminat meciul, după un upercut la ficat dublat de o lovitură de picior la nivelul capului.

Lovitura la cap i-a fost fatală lui Radu Roșca. Piciorul lui Bordeianu a ajuns exact în maxilarul lui Roșca. În urma acestei lovituri interlopul s-a ales cu fractură de maxilar, necesitând îngrijiri urgente medicale. Ajuns la spital, spun sursele spynews.ro, medicii i-au legat mandibula cu sârmă, până când oasele se vor suda la loc.

Un interlop a ajuns la spital după ce a fost bătut de fostul bodyguard al lui Mike Tyson. Ce s-a întâmplat

Radu Roșca vs Valentin Bordeianu

Valentin Bordeianu, în afară de faptul că este luptător profesionist, pentru o bună bucată de vreme a fost și boduguard. Dar nu oricum și nu pentru oricine. Sportivul a fost bodyguard-ul celebrului pugilist de categorie grea, Mike Tyson, într-una din vizitele acestuia în România. O altă victimă a sportivului, care a rămas la propriu fără dinți, este și Puiu Mudava. Cei doi ar fi avut o încăierare, la fe de dură, în urma căreia Mudava a fost făcut knock-out și a rămas și fără dinții din față.

 

PlaySport
ATENȚIE, e FIERBINTE! Mădălina Ghenea, apariția care a făcut sute de mii de fani s-o ia razna! Nimeni nu se aștepta s-o vadă AȘA
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare cu ea au scăpat pe net. S-a văzut TOT
Digi24
Prima reacție a Rusiei după atacul Iranului asupra Israelului: „Totul depinde de următorii pași”
Cancan.ro
Comuna din România care bate fără drept de apel București, Cluj, Timișoara sau Constanța. A devenit celebră și unică în lume pentru legenda sa
GSP.ro
PRINȘI! Ce a șoptit Țiriac către Nadia, dar nu s-au auzit pe transmisiunea live a conferinței :)
Stirile PROTV
De ce a atacat Iranul teritoriul Israelului, deși știe că are o capacitate militară inferioară: ”Trebuiau să răspundă!”
Romania TV
Fanii au făcut-o cu ou și cu oțet pe Gabriela Cristea pentru felul în care arată. Vedeta s-a îngrășat vizibil. ''Ce doamnă a fost … și ce a ajuns''
Capital.ro
SIMONA HALEP a primit vestea în această DIMINEAȚĂ. WTA a făcut anunțul oficial
EVZ.ro
Ce se întâmplă cu Autostrada peste Carpați. Când va fi gata primul tunel forat pe ruta Pitești-Sibiu
Adevarul
Românul din Formula 1 a Estului. Gheorghe Cioacă, pilot pe circuitul Hungaroring, înaintea celebrilor Senna, Piquet, Prost sau Mansell
BZI.ro
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Spynews.ro
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Libertatea.ro
VIDEO Imagini din avioanele de vânătoare care doboară dronele şi rachetele iraniene
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Veste mare pentru pensionari. Cât vor încasa oamenii în plus după recalculare
Redactia.ro
”Fără precedent!”. Câți bani încasează România, după revenirea neverosimilă cu Ucraina și calificarea la ”Cupa Mondială”
Digisport.ro
Sarmale mănăstirești de post. Ingredientul secret folosit de măicuțe pentru această mâncare plină de savoare
Click.ro
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Viva.ro
Clasa de mijloc a dispărut complet: O țară care avea cândva economia cu cea mai rapidă creștere din lume este acum în colaps
Digi24
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot muri, că va fi război nuclear în Europa”
Digi24
Surpriza momentului în showbizul românesc! Este din nou însărcinată! 'Cel mai frumos dar'
Unica.ro
Meghan și Harry, de râsul lumii cu noile emisiuni Netflix
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat după câteva luni în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost la un pas de anorexie
Spynews
Marele actor al României a fost răpus de cancer! A jucat în cele mai cunoscute filme românești
Capital.ro
Locul de muncă din România unde un șofer câștigă mult mai mulți bani decât un prefect: "Mulți meseriași plecați la muncă în străinătate revin acasă"
Antena 3
Cum arată Delia Matache fără strop de machiaj și fără filtre. Fanii au fost duri
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
GRECIA oferă zeci de mii de VACANȚE GRATUITE! Și ROMÂNII sunt pe listă
Mediaflux
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro