Un interlop a ajuns la spital după ce a fost bătut de fostul bodyguard al lui Mike Tyson. Ce s-a întâmplat

Un interlop a ajuns la spital după ce a fost bătut de fostul bodyguard al lui Mike Tyson. Ce s-a întâmplat
Radu Roșca, din clanul Sportivilor, s-a ales cu maxilarul fracturat

Uneori e bine să stai în banca ta și să nu te pui cu ceilalți. Sau dacă o faci, ai grijă cu cine te pui. O vorbă românească spune ”Nu-ți dori, că ți se va întâmpla”. Este și cazul unui celebru interlop, Radu Roșca, care și-a găsit nașul.

Radu Roșca pus jos de un bodyguard celebru

Pentru cei mai puțin familiarizați cu numele de Radu Roșca, vă spunem că este vorba de un interlop din clanul Sportivilor care a vrut să pară mai tare de cât este. Numai că, din păcate pentru el, și-a găsit nașul. Între apropiații săi, Radu Roșca este cunoscut ca un pasionat al sporturilor de contact.

Astfel că, într-una din zilele trecute, s-a gândit să organizeze  o ședință de sparring într-o sală de lupte din zona Mărășești. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit celor de la spynews.ro, că Roșca și l-a dorit în ring și pe un sportiv de performanță, foarte cunoscut. Este vorba de Valentin Bordeianu, cunoscut și sub numele de ring de Vali Pistolaru.

Spre surprinderea multora, Valentin Bordeianu a acceptat provocarea și s-a prezentat în ring, alături de luptătorul Radu RoșcaNumai că, știți vorba aia, planu de acasă nu se împacă cu cel din târg, așa a fost și în cazul lui Roșca.

Interlopul a ajuns la spital cu fractură de maxilar

Sursele din anturaj spun că meciul ar fi început furtunos. Aceleași surse spun că l-au văzut pe Radu Roșca năpustindu-se asupra adversarului, numai că aici și-a spus cuvântul experiența lui Bordeianu. După câteva încercări eșuate ale interlopului, Valentin Bordeianu a terminat meciul, după un upercut la ficat dublat de o lovitură de picior la nivelul capului.

Lovitura la cap i-a fost fatală lui Radu Roșca. Piciorul lui Bordeianu a ajuns exact în maxilarul lui Roșca. În urma acestei lovituri interlopul s-a ales cu fractură de maxilar, necesitând îngrijiri urgente medicale. Ajuns la spital, spun sursele spynews.ro, medicii i-au legat mandibula cu sârmă, până când oasele se vor suda la loc.

Un interlop a ajuns la spital după ce a fost bătut de fostul bodyguard al lui Mike Tyson. Ce s-a întâmplat
Radu Roșca vs Valentin Bordeianu

Valentin Bordeianu, în afară de faptul că este luptător profesionist, pentru o bună bucată de vreme a fost și boduguard. Dar nu oricum și nu pentru oricine. Sportivul a fost bodyguard-ul celebrului pugilist de categorie grea, Mike Tyson, într-una din vizitele acestuia în România. O altă victimă a sportivului, care a rămas la propriu fără dinți, este și Puiu Mudava. Cei doi ar fi avut o încăierare, la fe de dură, în urma căreia Mudava a fost făcut knock-out și a rămas și fără dinții din față.