Suferința nebănuită a cântăreței Britney Spears. Motivul pentru care tatăl ei o controlează și acum

Suferința nebănuită a cântăreței Britney Spears. Motivul pentru care tatăl ei o controlează și acum
Ce probleme are Britney Spears

Potrivit BBC, un tribunal american a respins o încercare a lui Britney Spears, în vârstă de 38 de ani, de a-i lua controlul tatălui ei asupra averii și carierei sale.

Suferința nebănuită a cântăreței Britney Spears

Jamie Spears, tatăl artistei, este de 12 ani tutorele legal al artistei, din cauza presupuselor probleme mintale ale acesteia.

Însă avocatul lui Britney a spus că starul pop se „teme” de el și că nu va mai ține concerte atât timp cât acesta va rămâne în control, iar un judecător a spus că va lua în considerare recursurile viitoare. În cursul unei audieri de marți, avocatul artistei, Samuel Ingham, a precizat că artista și tatăl ei nu au vorbit de mult timp.

„Clienta mea m-a informat că se teme de tatăl ei. Nu va cânta din nou dacă tatăl ei se va ocupa în continuare de cariera ei”, a spus avocatul, care a mai adăugat și că Spears nu a mai vorbit cu tatăl ei de mult timp, conform The Hollywood Reporter.

Bătălia juridică are loc pe fundalul mișcării „Free Britney”, și anume, un grup de fani care cred că Britney Spears este ținută prizonieră de tatăl ei. În documente se mai arăta și că ea a agreat acest rol al tatălui său, care a „salvat-o de la colaps, exploatare şi ruină financiară”, făcând-o să poată să îşi recâştige poziţia de „artist de clasă mondială”.

Starul pop a luat o pauză pe o perioadă nedefinită

Din anul 2008, Britney Spears nu își mai controlează afacerile sau deciziile cu privire la cariera sa. Toate acestea sunt hotărâte de tatăl ei, în baza acordului adoptat de instanță. De regulă, astfel de hotărâri judecătorești se iau în cazul persoanelor care nu pot lua propriile deciziile, cum ar fi pacienți diagnosticați cu demență sau alte boli mintale. Cântăreaţa și-ar dori ca managerul Jodi Montgomery, cel care a luat locul tatălui ei în ultimul an, să îl înlocuiască permanent. Tutela trebuia să fie extinsă pe 22 august, iar cererea ei va fi soluţionată cel mai devreme în luna februarie a anului viitor, a fost decizia unui judecător din California.

Presupusele probleme mintale ale lui Britney Spears au atras atenția publicului încă de când Britney și-a ras tot capul și a lovit paparazzi cu o umbrelă. Aceasta a fost la centre de reabilitare de mai multe ori.

De altfel, starul pop a luat o pauză, pe termen indefinit, la începutul anului 2019. James Spears, tatăl ei, primeşte, prin ordin judecătoresc, 130.000 de dolari anual, ca tutore, iar potrivit unor documente obţinute de ET, cea mai mare suma cheltuită de Britney Spears Estate în anul 2018 a fost pentru taxele de tutelă şi cele legale, în valoare de peste 1,1 milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI