Boala lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. E posibil să nu mai cânte vreodată

Boala lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. E posibil să nu mai cânte vreodată

Britney Spears trece printr-o perioadă dificilă, iar o problemă de sănătate destul de gravă ar putea să-i pună capăt carierei muzicale. Managerul spune că s-ar putea să nu mai revină niciodată pe scenă.

Fanii artistei sunt panicați și, cumva, împărțiți în ceea ce privește situația prin care trece Britney Spears. În timp ce unii sunt îngrijorați că s-ar putea să nu mai facă niciodată infarct sau atac cerebral la concertele ei, alții cred că e o conspirație și că, de fapt, artista n-ar nicio problemă de sănătate. O atitudine haotică des întâlnită la fanii unei anumite vedete.

Managerul cântăreței, Larry Rudolph a declarat pentru TMZ că o va susține pe artistă indiferent de ce decizie va lua în viitorul apropiat în ceea ce privește cariera sa:

„Ca persoana care are grijă de cariera ei – bazat pe informaţiile pe care eu şi ceilalţi cae au lucrat cu ea le au – îmi este clar că nu ar trebui să reia rezidenţa din Las Vegas, nu în viitorul apropiat şi poate niciodată”, spune managerul lui Britney Spears.

Managerul lui Britney Spears spune că sănătatea ei e mai importantă decât cariera

britney spears

Rudolph i-a fost alături artistei încă de când aceasta și-a lansat primul album, Baby…One More Time.

„O privesc ca pe fiica mea. Îmi doresc ca ea să găsească un loc liniştit şi fericit, orice ar însemna asta pentru ea. Nu mai este vorba despre o carieră, este vorba despre viaţă”, a mai spus managerul.

Britney este internată de mai bine de o lună într-un spital de psihiatrie, unde e supusă unui tratament din cauza unei depresii puternice. Se pare că aceasta ar fi început să devină instabilă emoțional după ce s-au agravat problemele de sănătate ale tatălui său.

„Britney este cea care e concentrată să se facă bine”, insistă managerul.

„Şi-a luat un timp pentru a se aduna. S-a pus înaintea tuturor şi sunt mândru de ea pentru asta. Dacă nu va mai lucra vreodată, asta este. Rolul meu este să am grijă de cariera ei când vrea una. Dacă revine puternică şi doritoare, minunat. Dacă ia o pauză de şase luni sau şase ani, este foarte bine. Pentru mine, este vorba să îşi găsească locul ei fericit.”