11 aug. 2023 | 20:03

Sud-africanii sunt disperați că FCSB nu-l folosește pe Siyabonga Ngezana. Cum i-a „liniștit” Gigi Becali – VIDEO

News
Sud-africanii sunt disperați că FCSB nu-l folosește pe Siyabonga Ngezana. Cum i-a „liniștit” Gigi Becali - VIDEO

Siyabonga Ngezana a semnat cu FCSB acum cinci săptămâni, dar nu a avut șansa să joace niciun minut la echipa care l-a transferat cu 600.000 de euro. Jurnaliști sud-africani sunt disperați și se întreabă de ce jucătorul în care își puneau atâtea speranțe nu a jucat deloc. Gigi Becali a acordat un interviu în care a explicat care este situația fundașului.

Jurnaliștii sud-africani se întreabă ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana

Siyabonga Ngezana este singurul jucător adus în această vară de FCSB pe care Gigi Becali a plătit o sumă de transfer și încă una foarte consistentă: 600.000 de euro. Doar că fundașul sud-african, spre deosebire de Damjan Djokovic, Vlad Chiricheș și Alexandru Băluță, fotbaliști aduși în această „fereastră” de transferuri, nu a avut șansa să joace niciun minut într-un meci oficial.

Mihai Stoica susține că fundașul a avut mult de suferit în urma antrenamentelor dure de la FCSB și de aceea lucrurile s-au amânat. Doar că jurnaliștii sud-africani și-au pierdut răbdarea și au început să-și pună întrebări.

„Debutul la noul său club din România, FCSB, s-a prelungit încă o săptămână pentru fostul apărător de la Kaizer Chiefs. FCSB, clubul care l-a transferat în extrasezon de la Chiefs, se află în fruntea clasamentului din Liga 1 a României.

Are patru victorii în campionat, în timp ce în Conference League se află în turul trei de calificare. Joi seară, FCSB a jucat al șaptelea meci al sezonului, iar în această fază a competiției întâlnește clubul danez FC Nordsjaelland. Turul s-a încheiat fără gol.

Așa cum a fost cazul până în prezent, partida tur s-a terminat fără minut pentru Ngezana, adică așteptarea lui pentru debut continuă și după a șaptea partidă a sezonului, de când a semnat cu FCSB. A fost însă pentru a doua oară rezervă, după victoria în campionat în fața lui Dinamo”, au notat jurnaliștii de la Kick Off în legătură cu acest subiect.

Siyabonga Ngezana a fost rezervă la meciul FCSB – Nordsjaelland. A fost al doilea duel pe care l-a văzut de pe bancă, după cel cu Dinamo din campionat.

Gigi Becali a explicat care este situația lui Siyabonga Ngezana

Gigi Becali este suspect de liniștit când este întrebat de Siyabonga Ngezana. Patronul susține că este un jucător bun care are nevoie de pregătire și răbdare. Doar că au trecut mai bine de cinci săptămâni de când a fost semnat contractul și nu l-a mai văzut nimeni pe teren de la gafa din partida amicală cu Anderlecht. Mihai Stoica l-a criticat serios atunci.

„Nu știu nimic despre el. Doar că o să intre în meciul cu Iașiul. La meciul cu Iașiul, după ce ne calificăm cu danezii, o să intre și el. Dacă vrea Dumnezeu să ne calificăm”, a spus Gigi Becali, într-o conferință de presă, susținută în fața palatului din Aleea Alexandru.

FCSB va evolua cu Poli Iași, în etapa 6 din Superliga, duminică, 20 august 2023, de la 21:30, Live pe playsport.ro.

Digisport.ro
Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Pensionarii riscă să piardă sumele primite în plus la recalculare. Milioane de decizii, reanalizate
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Mihai Bendeac și-a prezentat apartamentul. E situat chiar în mijlocul Bucureștiului
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Este cea mai tristă zi. S-a stins marea doamnă a lumii filmului. Românii au crescut cu filmele ei
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro