Stewardesa care timp de 2 luni a trăit cu pâine și apă într-o închisoare din Dubai. Motivul pentru care a fost închisă

Stewardesa care timp de 2 luni a trăit cu pâine și apă într-o închisoare din Dubai. Motivul pentru care a fost închisă
Stewardesa care timp de 2 luni a trăit cu pâine și apă într-o închisoare din Dubai

O stewardesa britanică de numai 23 de ani a trăit o dramă greu de imaginat pentru tinerele de vârsta ei. Derrin Crawford a petrecut două luni într-o închisoare din Dubai, timp în care a supraviețuit doar cu pâine și apă. Cum s-a ajuns la această situație, aflați în rândurile de mai jos.

Drama unei stewardese: „Două luni am trăit numai cu pâine și cu apă“

Derrin Crawford, o stewardesa din Marea Britanie, și-a trăit drama vieții la doar 23 de ani, după ce a fost aruncată după gratii, unde a supraviețuit vreme de două luni doar cu pâine și apă. Tânăra a fost arestată în urma unui raid al poliției în apartamentul unui bărbat, unde au fost găsite două jointuri de canabis. Derrin și cel care i-a cauzat probleme cu legea se cunoscuseră chiar în acea noapte.

Tănăra britanică a fost arestată pe data de pe 21 iunie, dar abia pe 25 a fost lăsată să își înștiințeze familia. Oamenii legii i-ar fi spus că dacă iese negativ la testul antidrog va fi eliberată, însă, în ciuda faptului că fix așa s-a și întâmplat, britanica a fost reținută.

„Este nevinovată, a fost doar la locul nepotrivit“

Derrin Crawford a fost eliberată două luni mai târziu, cu toate că a fost găsită nevinovată.

Drama stewardesei britanice care a trăit timp de două luni numai cu pâine și apă într-o închisoare din Dubai
Drama stewardesei britanice care a trăit timp de două luni numai cu pâine și apă într-o închisoare din Dubai

„Este nevinovată, a fost doar la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Poliția a încercat să o interogheze, ea nici măcar nu îl știa pe tipul acela. Când a fost arestată i-a fost confiscat telefonul, a reușit să mă contacteze câteva zile mai târziu. N-a mâncat și n-a dormit zile întregi. Are numai 23 de ani și e atât de speriată“, a spus sora lui Derrin.

Viața tinerei studente nu a fost, oricum, una simplă, întrucât ea și-a pierdut mama pe când avea doar 11 ani, iar la scurt timp, mătușa, care avea grijă de ea și de sora ei. În anul 2018, după ce a reușit să obțină un post de stewardesă, Derrin Crawford s-a mutat în Dubai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI