Golden Buzz pentru Aura Marcu, stewardesa cu voce de aur! Florin Călinescu, în lacrimi la Românii au Talent. Foto

Aura Marcu i-a cucerit pe români și pe juriul de la Românii au Talent.

Vineri, 13 martie a fost o seară cu multe numere extreme, în cadrul emisiunii Românii au Talent, difuzată pe Pro TV. Cine a fost fericitul concurent care a primit Golden Buzz?

Golden Buzz la Românii au Talent!

Ediția de vineri a acestei emisiuni a avut parte de un Golden Buzz. Aura Marcu, o femeie de 34 de ani din Bacău a cucerit definitiv inimile juraților de la Românii au Talent prin talentul său nemărginit.

Aura Marcu are un suflet cu adevărat sensibil îi place să scrie poezii și să deseneze.

„Încă mai am momente, momente de fericire pură, când nu sufăr, dar lupt, lupt să fac o parte din lucruri și să rămân conectată la prezent”, a transmis Aura.

Aura cântă muzică clasică, după ce a urmat cursurile Conservatorului din Iași și Liceul de Artă din Bacău. Concurenta, care este stewardesa de profesie a făcut senzație pe scena de la Românii au Talent cu o piesa absolut incredibilă.

Vocea sa i-a dat pe spate pe jurați, mai ales pe Florin Călinescu, juratul de la Românii au Talent care a apăsat butonul de Golden Buzz. Florin Călinescu, juratul de la Românii au Talent nu a mai fost văzut atât de plin de emoție de ceva vreme. În timpul numărului concurentei a stat cu ochii închiși și a simțit fiecare vers al melodiei. El a trăit cu totul interpretarea Aurei, pentru care a felicitat-o la final.

 

Florin Călinescu a fost profund impresionat. A urcat pe scenă și a luat-o în brațe pe femeie. Andra a privit numărul cu mare emoție și l-a sfârșit aproape că i-au dat lacrimile.

„Meriți din plin bucuria asta. Felicitări!”, i-a transmis Andi Moiesescu.

Aura a fost încurajată de sute de aplauze venite din public, care au emoționat-o.

”Am văzut lacrimi în ochii lui, am văzut că a ajuns emoția concurentei la el și m-a impresionat foarte tare”, a mărturisit și Andra, la rândul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI