Steven Gerrard, furios după incidentul cu Ianis Hagi în meciul cu Hibernian: „E foarte josnic!”

Steven Gerrard, omul care l-a revitalizat pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni jucători ai lui Glasgow Rangers în partida pe care echipa sa a remizat-o pe terenul lui Hibernian, scor 2-2. Atacantul român a dat pasa decisivă la al doilea gol al echipei sale, marcat de Artfield. Ar fi putut provoca și eliminarea unui jucător al gazdelor, dar arbitrul a fost foarte indulgent. Paul Hanlon l-a lovit cu cotul pe fotbalistul român, în minutul 37, dar a scăpat doar cu cartonaş galben.

Steven Gerrard, deranjat de reacția adverarului care trebuia eliminat pentru intrarea asupra lui Hagi

Decizia centralului a creat un scandal uriaş în Scoţia. mai ales că echipa lui Steven Gerrard a pierdut două puncte extrem de importante în lupta pentru titlul din Scotish Premier League. Antrenorul lui Rangers a fost nemulțumit de decizia arbitrului, dar și de atitutindea fotbalistului care trebuia eliminat. Hanlon le-a spus celor de la Rangers că au avut o reacție vehementă pentru că nu știu să piardă.

Ianis Hagi a jucat bine în partida cu Hibernians. A dat și o pasă decisivă

„Cred că se putea lua o măsură mai dură, dar nu a depins de mine. După acel incident, i-a spus lui Tavernier că nu știe să piardă. E ceva foarte josnic din partea lui. Anul trecut, când era condus cu 3-0, a fost eliminat”, a declarat Steven Gerrard la conferința de presă.

După această remiză, Glasgow Rangers rămâne pe primul loc în clasamentul din Scotish Premier League, cu 20 de puncte. Dar Celtic Glasgow are 19 puncte şi un meci mai puţin disputat. Astfel că ar putea ajunge pe primul loc dacă va reuşi să câştige partida restantă. Rangers are o partidă foarte importantă joia viitoare, când va înfrunta pe Willem II, în Olanda, partidă din turul 3 preliminar al Europa League.

„Ăsta este roşu toată ziua! Este cea mai proastă decizie pe care a luat-o, din punctul meu de vedere. Se vede clar cum are mâinile ridicate. Şi se vede şi capul lui Ianis Hagi cum se mişcă după lovitura pe care o încasează. A fost lovit direct în faţă!”, a declarat Kris Boyd, fostă legendă a lui Rangers, în presa din Scoţia.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI