Stere Halep a luat-o pe urma lui Gigi Becali. Ce a făcut în public tatăl Simonei Halep

Stere Halep a luat-o pe urma lui Gigi Becali. Ce a făcut în public tatăl Simonei Halep
Stere Halep a învățat de la Becali cum să-și repare mașina

Toată lumea il cunoaște pe Gigi Becali și cât de exentric poate fi uneori. Latifundiarul din Pipera devenea, încă odată, subiect de presă, după ce își repara singur bolidul de 500.000 de euro, o limuzină Maybach. În 2008, celebrul om de afaceri folosea o rangă pentru a-și repara mașina. Se pare că cineva a reținut asta, învățând ce are de făcut. Acel cineva este nimen altul, decât tatăl celebrei Simona Halep, Stere Halep.

Gigi Becali cu ranga pe un bolid de 500.000 de euro

În urmă cu 13 ani, latifundiarul Gigi Becali intra în conflict cu celebrul producător de mașini de lux Maybach. În urma unui accident cu un TIR, bolidul de 500.000 de euro, deținut de Gigi Becali, avea să fie avariat. Portiera mașinii, din dreptul șoferului, era lovită și nu mai puta fi deschisă.

Imaginile de la acel moment cu Gigi Becali care încerca să-și repara mașina de lux cu o rangă au devenit virale. Ulterior, compania germană l-ar fi acuzat pe Gigi Becali că le strică imaginea. De atunci au trecut 13 ani, iar astăzi Gigi Becali are un alt bolid de lux, dar de data asta fără vreo accidentare.

Stere Halep a învățat de la Becali cum să-și repare mașina

Tatăl Simonei, Stere Halep este cunoscut pentru faptul că are grijă de afacerile de investițiile fiicei sale, alături de fratele Simonei Halep. Cum era de așteptat la banii pe care acesta îi câștigă, să aibă și o mașină pe măsură. Așa se face că Stere Halep și-a cumpărat o limuznă Bentleu, de câteva sute de mii de euro.

Noua locuință a familiei, din București, se află în celebrul cartier „Primăverii”. Te-ai gândi că aici nu prea se întâmplă să te trezești cu mașina zgâriată sau lovită. Din păcate, ghinionul pare-se că l-a urmărit pe Stere Halep, acesta găsindu-și Bentley-ul cu parbrizul ciobit.

Conform paparazzi-lor Cancan, tatăl Simonei nu a stat mult pe gânduri și a chemat un mecanic care s-a și apucat de treabă. Se pare că Stere Halep a avut de la cine să învețe, dacă ne reamintim de povestea celebră cu Gigi Becali din urmă cu 13 ani. Cert este că, în cele din rumă, lucrurile s-au rezolvat, iar Stere halep mulțumit de intervenția mecanicului, și-a văzut mai departe de drum.

Stere și Tania Halep, părinții celebrei tenismene române Simona Halep, mai au doi copii, pe Nicolae, fratele cel mare, și Luminița, mezina familiei. Stere Halep, împreună cu Nicolae și Simona, se ocupă de investițiile și afacerile familiei, multe dintre ele în zona imobilairelor și latele în zona hotelieră, pe malul mării și în Poiana Brașov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI