22 apr. 2024 | 20:00

Stela Popescu a fost uitată? Cum arată mormântul îndrăgitei actriţe, la mai bine de 6 ani de la moarte

Social
Stela Popescu a fost uitată? Cum arată mormântul îndrăgitei actriţe, la mai bine de 6 ani de la moarte
Cum arată mormântul îndrăgitei actriţe, la mai bine de 6 ani de la moarte

Au trecut mai bine de șase ani de la moartea artistei care a scris un capitol important pe scena teatrului românesc. Mormântul îndrăgitei actrițe pare să fie dovada că Stela Popescu a fost uitată de familie și de cei care au admirat-o.

Șase ani de la moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la scurt timp după ce a participat la un eveniment la care au fost prezente mai multe nume importante din showbiz-ul românesc. Artista a fost găsită fără suflare în locuința sa.

Colegii de breaslă și o țară întreagă au plâns dispariția artistei care a dedicat peste șase decenii din viața sa scenei teatrului. A scris istorie în lumea artei pe care a iubit-o atât de mult, fiind admirată de generații întregi de români.

Cum arată mormântul actriței

În ciuda carierei fabuloase, se pare că Stela Popescu a fost uitată, cel puțin, așa pare din imaginile publicate de fotoreporterii Click! în care se vede starea mormântului acesteia: „fără o lumânare aprinsă și câteva flori ofilite pe cavoul său care așteaptă să fie strânse și aruncate la gunoi”.

Te-ar putea interesa și: La ce șiretlic apelase Stela Popescu, din disperare că lumea o credea soția lui Alexandru Arșinel și în realitate. O celebră actriță rupe tăcerea EXCLUSIV

„Era genială”

La împlinirea a șase ani de la moartea Stelei Popescu, fosta sa colegă de la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, Camelia Mitoșeru, a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre prietenia ce le-a legat.

”Vă spun sincer că rivalitate nu am avut niciodată, cu nimeni. Întotdeauna le-am admirat pe Stela Popescu și pe Cristina Stamate, pe toate actrițele din generația mea. Pe atunci, nu era ca acum, când se dau în judecată și se ceartă.

Eu zic că e loc pentru toți sub soare, că toți suntem fiii lui Dumnezeu. Am fost foarte atentă la tot ce făceau ele pe scenă, am avut ce învăța de la ele, am furat meserie de la Stela Popescu, era genială! Stela era însă și o foarte bună gospodină, făceam schimb de rețete.

De ce să fiu invidioasă pe Stela? Am avut și turneu în URSS, am avut mare recepție, la Ambasada din Moscova. Era greu să ieși din țară, dar era firesc, pentru că eram talentată, aveam și eu succes, am jucat și cu Puiu Călinescu.

Deci, nu am avut conflicte cu nimeni, dimpotrivă, le-am iubit pe colegele mele. Nu mă interesează cum sunt alții sau ce a făcut altul de lângă mine. Dacă a fost mai bun decât mine, l-am aplaudat!”, a povestit Camelia Mitoșeru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Șase ani fără Stela Popescu. Confesiunile Cameliei Mitoșeru: ”Am furat meserie, era genială!”. Ultima fotografie cu ”regina teatrului de revistă” EXCLUSIV

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Joshua Castellano, așa cum nu l-ați mai văzut. Unde a fost surprins omul de afaceri
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Obligatoriu pentru toți proprietarii de animale. Regulile UE nu pot fi încălcate
Capital.ro
Preparatul ideal pe care să îl consumi în Vinerea Mare | Se gătește repede și ușor
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro