Ștefania, iubita lui Speak, apariție fără pic de machiaj. Cum arată fosta concurentă de la Asia Express

Ștefania, iubita lui Speak, apariție fără pic de machiaj. Cum arată fosta concurentă de la Asia Express
Ștefania, iubita lui Speak, apariție fără pic de machiaj. Cum arată fosta concurentă de la Asia Express

După participarea la Asia Express, Ștefania a devenit una dintre cele mai urmărite și mai iubite tinere din showbiz. Iubita lui Speak sau Libelula, așa cum i se mai spune, după clipul în care a jucat și l-a cunoscut pe Speak, a uimit pe toată lumea după ce a apărut în emisiunea de la postul de televiziune Antena 1, arătând așa cum este ea.

Ștefania și-a făcut apariția fără pic de machiaj

Naturală și cu o voință de fier, Ștefania a cucerit întreaga țară, astfel că după întoarcerea în România, viața profesională a acesteia s-a schimbat complet. În prezent, ea este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online, iar pentru asta nu poate avea decât cuvinte de mulțumire la adresa fanilor ei.

Cum arată tenul iubitei lui Speak

Iar pentru că este foarte căutată, iar cei care o admiră vor să cunoască totul despre ea, Ștefania le-a arătat recent fanilor săi un truc de machiaj simplu, natural, dar perfect.

Astfel, pentru a le veni în ajutor fanelor sale, Ștefania a realizat și un vlog special în care le-a arătat acestora ce pași trebuie să urmeze pentru un look perfect. Pentru a face asta, Ștefania s-a lăsat și complet nemachiată.

Dar acest lucru nu a fost deloc greu pentru frumoasa vedetă, mai ales că nu de puține ori s-a filmat abia trezită din somn sau ieșită de la duș. Astfel că gurile rele nu prea au avut ce comenta, căci tenul Ștefaniei este unul curat, fără prea mari imperfecțiuni, dar diferența este vizibilă deoarece machiajul pe care și-l aplică este unul de calitate.

Imediat după vlog, fanii au realizat și un colaj cu chipul Ștefaniei înainte și după machiaj, iar ambele imagini sunt de excepție. Astfel că oricând Ștefania ar putea ieși din casă naturală, așa cum se trezește dimineața

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI