„Ștefania cred că are mare potențial pentru a câștiga Survivor România!” Ce fost concurent al emisiunii pune banii pe ea

„Ștefania cred că are mare potențial pentru a câștiga Survivor România!” Ce fost concurent al emisiunii pune banii pe ea
Irisha a dezvăluit cine ar putea fi câştigătorul Survivor România

Survivor România este una dintre cele mai grele emisiuni, poate chiar cea mai grea. Nu orice vedetă acceptă provocarea, însă Irisha a fost una dintre cele mai curajoase și spune că nu regretă deloc decizia.

Irisha, despre concurenții din acest sezon

Irisha a acceptat provocarea Survivor și, chiar dacă nu a plecat cu marele trofeu acasă, tot a avut mult de câștigat. Vedeta a spus că a fost una dintre cele mai mari provocări a vieții și că nu regretă deloc. Din nefericire, nu o vom vedea din nou ca și concurentă, însă poate va concura la All Stars, „rămâne să vedem”, a spus aceasta.

Se știe că la Survivor concurenții nu au parte de foarte multă mâncare, iar Irisha a slăbit foarte mult, însă acum merge la sală și are o alimentație corectă, pentru a recupera kilogramele pierdute. Întrebată care este concurentul ei preferat, vedeta a spus că Ștefania are mari șanse să câștige.

„Mi-a plăcut foarte mult Laura, păcat că a ieșit din competiție. Îmi place Ionuț de la Războinici și mai îmi place, tot de la ”Războinici”, de Ștefania, cred că are mare potențial pentru a câștiga competiția din acest sezon”.

Pe parcursul emisiunii, concurenții au avut mai multe discuții „aprinse”, însă Irisha spune că relația dintre ei este diferită față de cea din competiție. Până la urmă, este o competiție.

„Noi ne-am văzut după ”Survivor” de mai multe ori. Nu au venit toți, evident, dar, cu cei care au fost, nu am văzut un gram de ură. Am râs, ne-am distrat, am făcut poze, ne-am uitat la emisiune. Nu e ranchiună, vorbesc din perspectiva mea. Eu nici nu știu cum să urăsc. Sunt o persoană caldă și tind să cred că am niște valori sănătoase în viață. Venind dintr-o familie de muzicieni, părinții s-au străduit să îmi dea niște valori sănătoase”, a spus Irisha.

Ce proiecte are Irisha pentru vară

Irisha este o artistă de invidiat, iar pe lângă faptul că are o voce minunată, compune și cântă la pian. Lucrează la câteva proiecte pe care le va lansa în viitorul apropiat, însă vrea ca totul să fie perfect.

„Ai câteva proiecte pentru vară?

Irisha: Da, sunt câteva, lucrez la studio. Vreau să dau de o piesă în care să cred 100%. Eu mai și compun, mai cânt și la pian. Tot ce fac îmi place, evident, dar vreau să simt melodia supremă”, a spus vedeta în exclusivitate pentru EGO.ro.

Artista a mai precizat că pandemia a avut un impact negativ asupra artiștilor. Cu toate acestea, având mai multe activități și direcții precum muzică, modă și diferite campanii, s-a axat pe ce mergea în acea perioadă, iar pentru ea a fost „Survivor”.