Motivul pentru care Ștefan Stan și iubita lui au amânat nunta. ”Nu pentru două luni, era bine!”

Motivul pentru care Ștefan Stan și iubita lui au amânat nunta

Deși și-au spus ”adio” în luna martie a anului 2019, după doi ani de relație, au revenit la sentimente mai bune în noiembrie, când au decis că sunt predestinați și s-au si căsătorit. Amânările par să facă parte din viața lor, căci, și cu nunta făcută, lucrurile tot neconcretizate stau. Motivul pentru care fostul câștigător al show-ului ”Vocea României” și iubita lui au lăsat deoparte planurile de nuntă.

Motivul pentru care Ștefan Stan și iubita lui au amânat nunta

Ștefan Stan și Bianca Cristina păreau fericiți până în luna martie a anului 2019, când au decis ca drumurile să li se despartă, dând vina pe excesul de iubirea.

„Imprevizibilul, cred că ăsta e răspunsul. Din prea multă dragoste. În ciuda diferenței foate mari de vârstă, ea are o înțelepciune și o rațiune foarte mișto. Doar că așa s-a decis. Momentan nu mai suntem împreună”, spunea artistul la acea vreme, în emisiunea ”Vorbește Lumea”.

Motivul pentru care Ștefan Stan și iubita lui au amânat nunta. ”Nu pentru două luni, era bine!”
Ștefan Stan și iubita

A venit luna noiembrie, iar iubirea și-a făcut din nou loc între cei doi, astfel că și-au luat inima în dinți și au spus un ”da hotărât în fața ofițerului de stare civilă.

„Am amânat nunta”

Urma nunta, dar…ca să vezi, și de această dată a intervenit ceva. Cuplul s-a gândit la o locație, dar nu s-a interesat prea mult în acest sens. Unde au excelat a fost la medic, loc în care au observat, încă o dată, că sunt predestinați. Recent, cei doi și-au făcut analizele și au observat, chiar și spre uimirea doctorului, că aveau aceeași grupă de sânge și același RH.

„Am amânat nunta. Nu pentru două luni, mai mult, nu știu când. Ar fi fost bine două luni. Știm ce vrem să facem, unde să facem, dar nu am fost să vedem localul. Ne-am gândit la o locație, însă nu ne-am apucat să vorbim prea mult despre asta. Nu ne-am interesat prea mult. Ne pregătim să facem un copil, vreau să am un copil repede, cum vrea Dumnezeu.

Fata vreau. Am mers să ne facem analizele și ne sună de acolo și spune ‘Voi sunteți nebuni? Nu am vazut niciodată așa ceva. Aveți aceeași grupă de sânge, același RH’”, a declarat cântărețul la ”Vorbește Lumea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI