Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, scandal uriaș în România. Ce s-a întâmplat înainte de plecare

de: Bișinicu Andreea
02 05. 2021

A venit de numai câteva săptămâni la Survivor România și deja a ajuns în centrul atenției. Ștefan Ciuculescu este unul dintre cei mai vocali și vulcanici concurenți din cadrul competiției din Republica Dominicană. Ce probleme a avut portarul rapidist în luna februarie 2021. Ce s-a întâmplat înainte de venirea la Survivor.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, scandal uriaș în România

Deși este un sportiv calificat și a demonstrat că are aptitudinile necesare unui supraviețuitor, forță fizică, viteză, putere de concentrare la final de joc, temperamentul său ușor incontrolabil l-a pus de multe ori în dificultate. Fostul portar de la Rapid și FCSB a intrat în numeroase conflicte, atât cu Războinicii cât și cu unii dintre coechipierii săi Faimoși.

Recent, Ștefan Ciuculescu s-a luat de Elena Marin. Sportivul a certat-o pe Faimoasa dansatoare de faptul că a decis să intre pe traseul de sâmbătă chiar dacă medicul o avertizase că nu este complet recuperată, Elena putând să dea doar 50% din capacitatea ei normală, lucru care a afectat moralul echipei.

Cât privește cariera lui profesională, tânărul de 27 de ani este încă jucător de fotbal în activitate. Ștefan Ciuculescu a mărturisit, cu o lună înainte de a participa la Survivor România, că a întâmpinat anumite probleme cu cei de la conducerea clubului Rapid București, deoarece nu și-a mai primit salariul de trei luni de zile.

De ce nu și-a mai primit Ștefan Ciuculescu salariul de trei luni de zile

Ștefan Ciuculescu a depus un memoriu la Federația Română de Fotbal pentru a cere dreptate și a primi banii pe care îi merită. Portarul rapidist a declarat în februarie că a fost condiționat cu semnarea unei rezilieri unilaterale a contractului, în cazul în care vrea să-și recupereze sumele restante.

Cu salariile suntem bine: avem de luat! Eu am făcut deja trei luni, dar băieții, din ce am înțeles, și-au mai luat, așa, câte o lună, pe octombrie, urmează să-și ia o jumătate de lună pe noiembrie… dar nu sunt probleme… E doar lichidare la Rapid.

Am depus și memoriu, pentru că m-am simțit jignit în momentul în care s-au dat acele salarii pe luna octombrie înainte de sărbători și au primit doar jucătorii de care clubul are nevoie în continuare.

De cei de care s-au folosit și a fost nevoie, nu s-au mai dat salarii. Au spus că nu e cazul, că dacă vreau să-mi iau salariul trebuie să și reziliez… așa mi s-a spus de către domnul Andrei Nicolescu. Eu n-am vrut să reziliez, îți dai seama…

Dorința mea a fost să mă reîntorc la Rapid având speranța că voi juca la prima echipă. Domnul Andrei are, așa, un dinte împotriva mea, din ce știu eu. Nu înțeleg de ce, nu cred că l-am deranjat cu ceva vreodată. Această atitudine a dânsului m-a împins pe mine să depun memoriu și nu știu cât de bine dă asta ca imagine pentru clubul Rapid”, a declarat Faimosul pentru wowbiz.ro.