Ștefan Bănică va participa la Chefi la cuțite. Cu cine va veni însoțit

Ștefan Bănică va participa la Chefi la cuțite. Cu cine va veni însoțit
Cu cine va participa Ștefan Bănică la Chefi la cuțite 

Suprize, surprize! Ștefan Bănică își va demonstra talentele în bucătărie. Cunoscutul jurat de la Nex Star va avea un coleg de banc la care nimeni nu se aștepta.

Cu cine va participa Ștefan Bănică la Chefi la cuțite?

Fanii lui Ștefan Bănică Jr. nici că se așteptau la asta! Pe măsură ce crește, fiul cel mare al cunoscutului cântăreț devine din ce în ce mai atent la imaginea sa, are vise mari, dorește să fie cunoscut și să aibă o carieră cel puțin la fel de frumoasă ca a tatălui său, așa că face primii pași în această direcție. Radu a apărut alături de tatăl lui pe scenă în cadrul concertului renumit de Crăciun de la Sala Palatului, iar acum revine în atenția publicului într-o emisiune culinară, tot acompaniat de acesta.

Ștefan Bănică Junior și Radu vin la Chefi la Cuțite sezonul 8. Noul început al show-ului culinar aduce în prim-plan și alte vedete extrem de cunoscute precum: Loredana, Speak și Ștefania, Alex Abagiu, Ristei, Nico și Adriana Trandafir.

Fanii Chefi la cuțite îi vor regăsi pe Ștefan Bănică Jr. și fiul lui la bancul de lucru
Fanii Chefi la cuțite îi vor regăsi pe Ștefan Bănică Jr. și fiul lui la bancul de lucru

Surpriza din noul sezon

Majoritatea dintre ei au fost colegi în proiectul Asia Express, iar acum se regăsesc la bancul de lucru de pe platourile celei mai iubite emisiuni de gătit. Ștefania va fi șefa în bucătărie și îl va pune pe logodnicul ei la treabă cu gândul de a-l impresiona pe Sorin Bontea, chef-ul care le-a și promis că se va ocupa de meniul lor de la nuntă.

Alex Abagiu și Radu introduc și aici arta, dar în farfurie de data aceasta. Ristei și Carmen Grebenișan se pun din nou greu de acord, dar reușesc totuși să aducă ceva în fața juraților, iar Adda și Cătălin Rizea se simt ca acasă, mai cu seamă că și acasă gătesc tot împreună. Supriza din sezonul acesta încă din prima etapă pe nevăzute vine din partea Loredanei Groza, care va face un moment de senzație ce cu siguranță va rămâne în istoria emisiunii.