10 nov. 2023 | 18:39

Ştefan Bănică Jr., replică pentru cei care îl consideră arogant. Artistul, despre influenţa tatălui: „E un preţ”

Monden
Ştefan Bănică Jr., replică pentru cei care îl consideră arogant. Artistul, despre influenţa tatălui:
Ştefan Bănică Jr., replică pentru cei care îl consideră arogant. Artistul, despre influenţa tatălui: "E un preţ"

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Are o mulțime de fani care îl iubesc pentru talentul său, pentru spectacolul pe care îl face pe scenă și toate aparițiile sale. Cu toate acestea, sunt și oameni care îl consideră arogant, însă artistul are o explicație în acest sens.

Ștefan Bănică Jr, despre aroganța pe care o văd oamenii la el

Ștefan Bănică Jr. se numără printre cei mai cunoscuți bărbați din România. Excelează atât la capitolul muzică, dar și actorie și a reușit să contureze o carieră de invidiat, care continuă să crească și acum.

A bifat multe reușite de-a lungul anilor și a urcat pe cele mai înalte scene. Face furori ori de câte ori apare pe scenă și știe să îi distreze pe cei care vin să îi vadă prestațiile.

Marina Constantinescu și-a invitat fostul coleg în emisiunea pe care o prezintă la TVR, unde a dezbătut cu artistul cele mai interesante subiecte. Jurnalista i-a cerut bunului său prieten să explice de ce unii oameni îl văd arogant.

Ștefan Bănică Jr. a avut o explicație clară pentru părerea eronată a celor din jur. Vedeta spune că această descriere a venit din cauza faptului că a avut succes de la o vârstă fragedă. Artistul consideră că faima de care s-a bucurat a avut și un preț, respectiv atacurile celor care nu îl plac.

„Aparența aroganței este prețul unei popularități timpurii”, a explicat Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică senior, modelul fiului său

Ștefan Bănică Jr. a avut mereu o relație specială cu tatăl său. Marele actor, Ștefan Bănică senior, a fost iubi de o țară întreagă și și-a dorit să îl vadă și pe fiul său la fel de renumit și se pare că visul i s-a îndeplinit.

Vezi și: Cât costă biletele la concertul de Crăciun al lui Ştefan Bănică Jr., în 2023. Când şi unde vor avea loc

Tatăl său a fost cel care l-a dus pe Ștefan Bănică Jr. pe o scenă. Avea doar cinci ani când a ajuns în fața luminilor alături de părintele său, dar nu se aștepta că va fi atât de atras de această pasiune și îi va călca din plin pe urme.

Artistul recunoaște că modelul său în viață, în carieră, a fost chiar regretatul său tată. I-a apreciat personalitate și mereu și-a dorit să devină ca el, lucru de care se bucură din plin acum.

„Dacă ești ursit să faci un lucru, el va veni. Eu am fost influențat de personalitatea tatălui meu”, spune invitatul Marinei Constantinescu la „Nocturne”.

Bănică a recunoscut mereu că tatăl său a fost un bărbat strict, ce și-a dorit mult de la copiii săi. Chiar dacă nu îi mărturisea cât de mult îl iubește și cât de mândru era de el, Ștefan Bănică Jr. știe că Seniorul era foarte mulțumit de realizările sale.

Marea dramă a lui Ștefan Bănică Jr

Ștefan Bănică Jr. este fericit acum, are o carieră minunată și o familie de care se bucură din plin. Viața lui nu a fost, însă, mereu roz, pentru că a pierdut subit cele mai importante persoane.

Află și: Radu Bănică a dat cărțile pe față despre relația cu tatăl lui. Ce spune Ștefan Bănică despre muzica sa: „Sincer, nu îmi doresc” EXCLUSIV VIDEO

Prima lovitură a fost pierderea tatălui său. Marele actor a murit la doar 61 de ani, la data de 27 mai 1995. Fiul său consideră că eforturile pe care le-a făcut mereu de dragul meseriei sale, munca în exces și dragostea nemăsurată pentru actorie l-au dus pe Ștefan Bănică senior la un sfârșit timpuriu.

Aprecia mereu la tatăl său că era un actor și în afara scenei. Chiar dacă avea greutăți și probleme, acesta știa să le ascundă și să lase impresia că mereu este bine, deși viața lui nu a fost tocmai roz.

„Problemele lui de sănătate au fost tributul pe care l-a plătit pentru eforturile pe care le făcea, pentru credinţa pe care a avut-o în profesie. Tata era un tip care iubea viața și asta se simțea cel mai tare la el.

Era un bonviveur, dar știa să-și ascundă necazurile, atunci când apăreau. De multe ori, viața lui n-a fost tocmai roz.”, declara artistul.

Ștefan Bănică Jr. și-a numit copilul după fratele decedat

În 2001, Ștefan Bănică Jr. și-a pierdut și fratele vitreg, primind o altă lovitură cumplită. O tragedie a avut loc pe Strada Matei Voievod, în sectorul 3 al Bucureștiului, atunci când prietenul lui Alexandru a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive.

Află și: Cum i-a fotografiat Lavinia Pîrva pe băieţii lui Ştefan Bănică Jr. Imagine rară cu Alexandru şi Radu

Impactul a fost devastator, mașina lovind în plin un stâlp de beton care susținea firele electrice. În urma accidentului, Alexandru Bănică a fost grav rănit și transportat de urgență la spital. Cu toate rugăciunile și speranțele celor din jur, după câteva zile de luptă în spital, viața sa s-a încheiat tragic pentru tânăr.

Ștefan și Alexandru au fost foarte apropiați, deși erau frați doar de tată și diferența de vârstă dintre ei era de opt ani. Drept omagiu pentru pierderea acestuia, artistul și-a numit copilul după el, pentru a nu uita niciodată legătura lor de sânge.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România, o mare forță în UE. Alianța ISTORICĂ ce schimbă viitorul din temelii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro