Ștefan Bănică Jr., acces de furie. Totul a pornit de la Lavinia Pârva: ”Marș afară!”

Ștefan Bănică Jr., acces de furie. Totul a pornit de la Lavinia Pârva: ”Marș afară!”
Ștefan Banica Jr a răbufnit pe Instagram

Deși este o fire calmă, atunci când este scos din sărite, Ștefan Bănică Jr. nu tace. Recent, după ce a publicat o imagine contul său de Instagram, un fan a jignit-o pe soția sa, Lavinia, numind-o ”pițipoancă”, moment în care juratul de la X Factor nu a mai răbdat și a reacționat imediat. Ce anume i-a spus internautului.

Ștefan Bănică Jr., acces de furie

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut pentru faptul că a abordat cu calmitate anumite subiecte tabu din viața sa. Dar artistul nu tace atunci când se simte jignit. S-a întâmplat și de această dată, pe contul de Instagram. Artistul a postat o imagine alături de Loredana Groza, din timpul filmărilor de la ”X Factor”.

Evident, gurile rele și-au făcut și ele apariția, iar internauții au început să o critice dur pe Loredana Groza. Mai mult decât atât, un fan a numit-o pe Lavinia ”pițipoancă”, reproșându-i lui Ștefan Bănică că este la fel de operată precum Loredana Groza.

”Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu.”, a scris respectivul, moment în care Ștefan Bănică a luat foc.

Prin urmare, acesta a răbufnit imediat, nemaiținând cont că se află în mediul online. El a avut o reacție dură la adresa celui care a jignit-o pe Lavinia.

Cum l-a pus la punct pe un internaut

”Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce cauta pe pagina mea! Marș afară”, a răspuns juratul.

Cu toate că la început nimeni nu le dădea vreo șansă, artistul și soția sa au demonstrat că iubirea care îi leagă este una sinceră. De altfel, în anul 2019, cei doi au devenit părinții unui băiețel, iar relația dintre ei a devenit tot mai strânsă. În plus, cei doi au hotărât să fie cât mai discreți în ce privește deciziile pe care le-au luat de-a lungul timpului, așadar, atunci când s-au căsătorit, nu au făcut mare caz.

”Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri.”, a declarat Ștefan Bănică Jr. cu ceva timp în urmă.

Mai mult decât atât, Ștefan Bănică a declarat în nenumărate rânduri că Lavinia este cea care i-a adus liniștea și un echilibru în viață. De asemenea, actorul a mai spus că a decis să țină anumite evenimente ascunse, întrucât momentele importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI