Ștefan Bănică Jr. a spus adevărul abia acum: ”Mi-a dat cu tifla pe la 18 ani”

Ștefan Bănică Jr. a spus adevărul abia acum: ”Mi-a dat cu tifla pe la 18 ani”
Ștefan Bănică Jr. a spus adevărul abia acum ”Mi-a dat cu tifla pe la 18 ani”

Au trecut 34 de ani de când artistul și actorul a apărut în celebrul film ”Liceenii”. Ștefan Bănică Jr. a spus adevărul abia acum despre acele momente. Dar și despre cum faima la ocolit după aceste producții care credea el că îl vor propulsa pe culmile succesului.

Ștefan Bănică Jr. a spus adevărul abia acum

Cântărețul și actorul a rememorat cu plăcere primele sale filme. Este vorba de celebra serie Liceenii în care a jucat alăgturi de alte nume grele românești. Acum, la 34 de ani de la aceste apariții de succes în România, Ștefan Bănică Jr. a recunoscut că faima a venit greu.

Cu toate că avea tot ce îi trebuie – tinerețe, talent, frumusețe – succesul s-a lăsat așteptat. Să nu uităm că tatăl lui, Ștefan Bănică Senior, a fost un mare actor ale cărui urme sunt greu de umplut sau întrecut. Cu toate astea, vedeta Antena 1 nu s-a dat bătută, a muncit, a învățat și acum este una dintre cele mai mari vedete ale României.

”Mi-a dat cu tifla pe la 18 ani”

”Probabil că faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani și m-a împăunat un pic, mai ales după „Liceenii, dar am avut marele noroc de a-i avea lângă mine pe tatăl meu și apoi pe profesorul meu de actorie, Ion Cojar, care m-au adus imediat cu picioarele pe pământ și care m-au învățat că această profesie a noastră se învață până mori. Și așa e…”, a mărturisit Ștefan Bănica Jr. pentru Revista VIVA!

Ștefan Bănică Jr. și secretul siluetei sale

Cu toate că au trecut 34 de ani, artistul pare neschimbat. În afară de câteva riduri pe chipul său, majoritatea de expresie, și câteva fire de păr albe, Ștefan Bănică pare neschimbat. Artistul a mărturisit cum a reușit să se mențină fit în toți acești ani, reușind ca la 53 de ani să pară că întinerește, nu că îmbătrânește.

”Vorba lui Mircea Dinescu: „Pentru cine nu mă cunoaște, să știi că mi-am schimbat puloverul. (râde) Încerc să am grijă de mine, fără să fac excese, și să accept schimbările normale, odată cu timpul, ca pe ceva firesc”, a mai adăugat artistul.

Ce planuri de viitor are

Artistul a mărturisit și ce își dorește să realizeze în viitorul apropiat. Este vorba de un film lungmetraj și un material discografic pe placul sufletului său.

”Aș vrea să fac un film de lungmetraj cu un regizor cu care să rezonez și care să mă scoată din ale mele, să mă ducă spre un personaj cu care nu m-am mai întâlnit până acum. Sper să se întâmple. De asemenea, mai vreau să înregistrez un material discografic doar pentru mine și trupa mea, cu muzica mea așa cum o simt eu azi, fără nicio dorință de a plăcea cuiva, de a fi pe radio, de a mă încadra în a fi „la modă ca stil și ca sound (deși n-am fost niciodată). Sună ciudat, nu? Cred că, după 16 albume de autor, în coproducție cu case de discuri, al 17-lea poate să fie așa”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr. pentru sursa sus menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI