Ștefan Bănică Jr. a făcut marele anunț chiar azi. Vești bune despre concertele pe care toți fanii lui le așteptau

Ștefan Bănică Jr. a făcut marele anunț chiar azi. Vești bune despre concertele pe care toți fanii lui le așteptau
Ștefan Bănică Jr. a făcut marele anunț chiar azi

Ștefan Bănică Jr. a venit azi în platoul emisiunii Observator, unde a vorbit despre proiectele sale, emisiunea X Factor, dar a dat și detalii despre viața privată.

Ștefan Bănică Jr. a făcut marele anunț chiar azi

Ștefan Bănică Jr. pregătește un concert la finalul lunii, în parcul Herăstrău. Acesta este emoționat de revederea cu publicul:

”Încercam un alt fel de concert, se numește super party in the park. Este un concert care vine pe relaxare, o sa fie un concert al nostru, nu al meu, pentru ca voi alege un repertoriu pe care toata lumea îl va putea cânta. O sa fie un boom de energie. Nu are legatură cu concertul de Craciun. Va fi pe 25 decembrie, în Herastrau. Întotdeauna am emoții la cântări, e vorba de acea adrenalină care te face să uiți de probleme și de griji, dar acestea sunt emoții constructive”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Artistul a vorbit și despre acest nou sezon de X Factor, care va debuta în această seară și care va avea și un moment în memoria lui Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo.

”La X Factor, foarte bun momentul trupei Cargo și aceasta omogenitate a fanilor lor. Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au trecut în neființă, acest gol îl vom resimți mai târziu. La X Factor ne bucuram să descoperim viitoare talente. Eu mă voi ocupa de grupa de băieti de până in 24 de ani, puștimea, istoria spune că de fiecare dată când am avut grupa asta, am câștigat.

Anul acesta, nu știu ce va fi, dar sunt un pic mai strict cu băieții decât am fost cu fetele. Cred că ei trebuie să fie mai disciplinați, în sensul bun. Sunt foarte multi puști„, a spus Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică, emoții pentru fiu său cel mic

Ștefan Bănică a mai vorbit și despre viața privată. Atât el, cât și Lavinia, soția lui, au emoții deoarece cel mic va începe în această toamnă grădinița.

”Vacanța de vară nu a fost atât de plină ca în anii trecuți, cu trei copii. Cel mic o să înceapă grădinița, Violeta stă două săptămâni la mine, cu Ștefan mă văd aproape în fiecare zi.

Am emoții pentru prima zi de grădiniță. Eu și Lavinia avem emoții. Am două premiere: ca merge la gradinița și va merge la primul lui concert, cel de pe 25 septembrie, el este înnebunit de tot ce ține de instrumente, de muzică”, a zis Ștefan Bănică Jr, prezent azi în studioul Observatorului orei 12:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI