Steaua și-a aflat adversara din Cupa României, turul 1. Meciul se joacă în Ghencea

Steaua și-a aflat adversara din Cupa României, turul 1. Meciul se joacă în Ghencea
Steaua joacă cu CS Mihai Bravu în Cupa României, turul 1

Steaua București și-a aflat adversara din Cupa României. Militarii vor întâlni în turul 1 pe CS Mihai Bravu, echipă din județul Giurgiu. Meciul se va juca în Ghencea, într-o singură manșă, pe 31 iulie 2019, iar câștigătoarea se va califica în turul 2.

Steaua joacă cu CS Mihai Bravu în Cupa României, turul 1

Roș-albaștrii s-au calificat în Cupa României după ce s-au impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Carmen în finala pe București, în timp ce CS Mihai Bravu a câștigat faza pe județul Giurgiu. Steaua – CS Mihai Bravu se joacă în turul 1 al Cupei României pe 31 iulie 2019, în Ghencea.

În cazul în care partida se va termina la egalitate după cele 90 de minute regulamentare, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare. Dacă și atunci scorul va fi egal, se va trece la executarea loviturilor de departajare, în urma cărora va fi decisă echipa care va juca în turul 2.

Steaua a câștigat procesul cu FCSB pentru palmares

În urmă cu două săptămâni, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a câștigat procesul pentru recunoașterea palmaresului din 1947 până în 2003, an în care echipa a fost preluată în condiții îndoielnice de către Gigi Becali. De asemenea, FCSB a cerut în instanță recunoașterea palmaresului din 2003 până în prezent, dar judecătorii au respins cererea.

Suporterii steliști își doresc acum ca echipa să revină în Liga 1, acolo unde juca în momentul în care Becali și-a făcut afacerile după bunul plac. Asociația Steliștilor 47 a trimis o scrisoare deschisă către FRF și LPF prin care cere ca Steaua să revină în Liga 1, iar FCSB să fie retrogradată, întrucât nu și-a câștigat locul în primul eșalon pe teren.

„AS47 apreciază că există temei legal pentru a considera că STEAUA București are dreptul de a participa în Liga I, de a sancționa clubul SC FC FCSB SA și de a-l exclude din competiții și cerem FRF și LPF să recunoască palmaresul clubului STEAUA București și să informeze UEFA de hotărârea judecătorească. În continuare, pe site-ul UEFA, palmaresul clubului STEAUA București este ilegal atribuit clublui FC FCSB. FRF are obligația de a notifica UEFA de sentința dată de Justiția Română”, se arată în scrisoarea suporterilor steliști.

În sezonul fotbalistic 2019-2020, antrenorul Stelei va fi Daniel Oprița, în timp ce secundul său va fi Iulian Miu. Ambii au jucat în tricoul roș-albastru și au ca obiectiv promovarea în Liga 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI