Stațiunea de pe litoralul românesc pe care fiecare zodie o preferă. Aici te vei relaxa de toți banii!

Stațiunea de pe litoralul românesc pe care fiecare zodie o preferă. Aici te vei relaxa de toți banii!
Ce statiune ti se potriveste in functie de zodie

Nu ratezi plaja din Mamaia sau eşti vamaiot de când te ştii? Sau preferi o staţiune liniştită de la malul mării, cum este Eforie Nord? Află că poţi alege unde să-ți petreci vacanța de vară și în funcție de semnul zodiacal. Folosește acest ghid pentru a-ți planifica escapada mult visată. Astrele promit că îți vei încărca bateriile pentru încă un an de muncă.

Stațiunea care i se potrivește fiecărei zodii

Deși mulți români preferă destinațiile din Grecia, Turcia sau Spania, pentru a-și petrece vacanțele, nu puțini sunt cei care au rămas fideli litoralului românesc. Descoperă ce stațiune de la Marea Neagră ți se potrivește în funcție de zodie. În felul acesta, vei ști sigur unde să mergi.

Zodia Berbec – Costinești

Berbecii aleg celebra stațiune Costinești deoarece cazarea este ieftină, valurile mării sunt mari, tocmai bune pentru o baie corespunzătoare, iar hamsiile sunt la toate tarabele. Unde mai pui că seara poți merge pe ringul de dans alături de prieteni.

Zodia Taur – Olimp

Cândva spuma litoralului, Olimpul are avantajul nisipului fin şi al valurilor perfecte. Cazările sunt pentru toate buzunarele, stațiunea fiind perfectă atât pentru distracție, cât și relaxare.

Zodia Gemeni – Mangalia

Prăjitul la soare nu este chiar ceva la care Gemenii visează prea mult. Aceşti nativi adoră agitația, gălăgia și socializarea. Le pot avea pe toate la Mangalia, plus ceva istorie – Muzeul de Arheologie de la Callatis.

Zodia Rac – Eforie Sud

Familişti convinşi, Racii se simt în largul lor la Eforie Sud, unde leagă prietenii cu alți turiști. Pot merge liniştiţi cu toate rudele și animalele de companie. Mâncarea bună de la pensiunile și hotelurile din stațiune îi face să se simtă ca acasă.

Zodia Leu – Mamaia

Pentru Leu, banii nu contează. Este dispus să dea chiar și 200 de lei pe un șezlong. Stațiunea Mamaia este pentru lumea bună, așa că Leii empatizează cu tot ce înseamnă opulență. Acest nativ știe să se respecte cu șampanie scumpă.

Zodia Fecioară – Eforie Nord

Stațiunea Eforie Nord este perfectă din toate punctele de vedere. Are mare, plajă, nisip din plin, mâncare bună, distracție, avantaje numai bune pentru zodia Fecioară, despre care toată lumea știe că este pragmatică și calculată.

Zodia Balanță – Venus

Venus este stațiunea plăcerilor și a iubirii, locul unde Balanțele pot trăi o aventură de-o vară sau se pot îndrăgosti pe viață. Renumită pentru vilele micuțe și cochete, această destinație nu trebuie arată.

Zodia Scorpion – Vama Veche

Scorpionii sunt spirite libere, care adoră să stea în cort și să privească valurile mării, iar Vama Veche îndeplinește toate condițiile.

Zodia Săgetător – Constanța

Orașul Constanța este opțiunea ideală pentru Săgetător. Poți îmbina utilul cu plăcutul – plajă, shopping, cina la un restaurant turcesc sau pescăresc, plimbăre prin parc sau pe faleză.

Zodia Capricorn – Neptun

Stațiunea Neptun are oferte nenumărate: cinema în aer liber, Teatrul de Vară, Bazarul, debarcaderul, sat de vacanță. Pofticios din fire, Capricornul găsește aici restaurante cu o bogată varietate de preparate culinare autohtone și specialități din pește etc. Punctul forte al stațiunii îl reprezinta plaja La Steaguri, cu nisip fin și intrare lină în mare.

Zodia Vărsător – Gura Portiței

Gura Portiței este una dintre cele mai retrase și liniștite destinații turistice de pe litoralul românesc, locul unde Vărsătorii se simt cel mai bine.

Zodia Pești – Jupiter

O plajă exotică în inima litoralului și cu un farmec aparte, stațiunea Jupiter se aseamănă cu zodia Pești: frumoasă, plină de adrenalină și spirit de aventură.