25 feb. 2022 | 13:06

Staff-ul lui Edi Iordănescu la naționala României. Cu cine va lucra antrenorul

Sport
Staff-ul lui Edi Iordănescu la naționala României. Cu cine va lucra antrenorul
Edi Iordănescu s-a decis asupra colaboratorilor cu care va lucra pe banca tehnică a tricolorilor

Staff-ul lui Edi Iordănescu la naționala României. Noului selecționer i-a luat o lună pentru a-și alege colaboratorii cu care va lucra pe banca tehnică a tricolorilor. Edi Iordănescu își va începe mandatul cu două partide amicale, programate în luna martie, cu Grecia și Israel. Pentru Edi Iordănescu primul test adevărat va veni în iunie, când naționala va juca patru meciuri în grupa din Liga Națiunilor.

Staff-ul lui Edi Iordănescu la naționala României

Staff-ul lui Edi Iordănescu la naționala României. Noul antrenor al tricolorilor s-a decis, după o lună de la numirea sa ca selecționer, asupra celor cu care va lucra la prima reprezentativă. Antrenorul de 43 de ani va debuta la cârma naționalei pe 25 martie, într-un meci amical cu Grecia, urmat de o altă partidă fără miză, cu Israelul.

Edi Iordănescu se va confrunta cu primul test adevărat, în luna iunie, când naționala va juca patru dintre partidele programate în grupa din Liga Națiunilor. Tehnicianul s-a arătat îngrijorat de calendarul strâns al partidelor, partidele urmând să se dispute într-un interval de doar 10 zile.

„Pot să spun că nu îmi place calendarul. În sensul în care nu îmi place să avem patru jocuri în timp așa scurt. Timpul e cel mai mare inamic. Timpul pentru mine este extrem de important. În momentul în care ai patru jocuri în mai puțin de 12 zile, e nevoie de o strategie, clar. Deși mi-ar plăcea să spun că suntem favoriți, nu pot să fac această afirmație. Vom ținti primul loc, dar din ce am văzut toate jocurile vor fi de foc”, a declarat Edi Iordănescu la Playsport Live.

Cu cine va lucra antrenorul

Staff-ul lui Edi Iordănescu la naționala României a fost anunțat, joi, de către FRF. Selecționerul îi va avea ca secunzi colaboratori care au mai lucrat la prima reprezentativă, Ionel „Jerry” Gane și Florin Constantinovici. Primul a fost secund în mandatul lui Cosmin Contra, cel de-al doilea în al lui Mirel Rădoi. Tot de la Rădoi, Iordănescu Jr. îl va prelua și pe antrenorul de portari, Leontin Toader.

Staff-ul lui Edi Iordănescu la naționala României îi mai cuprinde pe analiștii video Alexandru Radu și Michelle Iannucci, dar și pe preparatorii fizici, Cristian Dragotă, Miodrag Todorov. Medicul principal al tricolorilor va fi Claudiu Stamatescu.

Edi Iordănescu va debuta pe banca tricolorilor pe 25 martie, pe stadionul Steaua din București, când România va întâlni, într-un meci amical, Grecia. Patru zile mai târziu, pe 29 martie, naționala va juca în deplasare cu Israel. Edi Iordănescu a antrenat ultima oară FCSB, în perioada august-noiembrie 2021. În sezonul trecut, el a condus-o pe CFR Cluj spre cel de-al patrulea titlu consecutiv.

Foto: frf.ro

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro