SRI nu se dezice nici de anul nou. Ce mesaj inedit a apărut pe Facebook. Râzi cu lacrimi

SRI nu se dezice nici de anul nou. Ce mesaj inedit a apărut pe Facebook. Râzi cu lacrimi

Cu doar câteva ore de intrarea în Noul An, reprezentanții SRI – Serviciul Român de informații – au postat un mesaj în stilul caracteristic pe pagina oficială de Facebook.

SRI, mesaj înainte de Anul Nou. Ce a apărut pe Facebook

Momentul intrarii în Anul Nou a fost marcat atât de vedete, cât și de politicieni. SRI nu s-a dezis de eveniment și a postat un mesaj absolut hilar pe Facebook, iar postarea s-a bucurat de mii de aprecieri, sute de comentarii și de distribuiri. Mesajul celor de la SRI a sunat cam așa:

„Încă un an se încheie cu bine. Misterul lerului rămâne intact”. Comentariile internauților nu au întârziat să apară: ” La mulți ani și Dumneavoastră, la tot Serviciul Roman! Un an nou cu bine, tuturor angajaților! Acest Serviciu nu este unul gen „bau, bau”. … Ar trebui să înțelegem acest aspect, ca tot suflete umane lucrează și acolo, doar haina diferă, însă omul este tot OM!”, au transmis oamenii pe pagina de socializare!

Ce este Serviciul Român de Informații

Serviciul Român de informații a luat ființă în urmă treizeci de ani și reprezintă unul dintre serviciile secrete române, alături de Serviciul de Informații Externe. Această autoritate se ocupă cu culegerea și valorificarea informațiilor exclusiv pe teritoriul României. Directorul în funcție al Serviciului Român de Informații este Eduard Helvig, membru al partidului PNL, numit la conducere la data de 2 martie 2015, la propunerea președintelui României, Klaus Werner Iohannis. Unitatea de învățământ a SRI este Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul”.

Potrivit Wikipedia, Serviciul Român de informații culege și valorifică informațiile necesare cunoașterii, prevenirii și contracarării acțiunilor care ar fi de natură să lezeze siguranța de stat a României, desfășurând activități ce vizează apărarea secretului de stat și prevenirea scurgerii de informații care nu pot fi făcute publice din punct de vedere legal. La cererea Consiliului suprem de apărare a țării, serviciul asigură protecția antiteroristă a demnitarilor români și străini sau a altor persoane, atunci când sunt vizate de amenințări cu aacte de teriorism.

Serviciul Român de Informații este o instituție care nu se ocupă cu activități de urmărire penală, astfel că nu are posibilitatea de a reține sau de a aresta preventiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI