Sportiva care câștigă din OnlyFans mai mulți bani decât din sport. Imagini incendiare cu tânăra de 22 de ani GALERIE FOTO

de: Bișinicu Andreea
08 10. 2022

Este considerată una dintre cele mai frumoase sportive din lume. Key Alves a devenit faimoasă ca jucătoare profesionistă de volei în Brazilia, țara ei natală, iar în ultima perioadă blondina a câștigat notorietate datorită fotografiile incitante distribuite pe contul său de OnlyFans.

Cum arată voleibalista ce câștigă o avere din OnlyFans

Superba braziliancă Key Alves a dezvăluit, fără perdea, că obține venituri de 50 de ori mai mari din conținutul postat pe platformele online pentru adulți decât salariul pe care-l primește ca jucătoare profesionistă de volei.

Blondina în vârstă de 22 de ani a îmbrățișat cariera sportivă de la o vârstă extrem de fragedă, însă recunoaște că satisfacțiile financiare pe care le primește din sport sunt mult mai mici față de sumele uriașe pe care le câștigă pe OnlyFans.

Voleibalista Key Alves a strâns o comunitate imensă și pe Instagram, acolo unde se mândrește cu peste cinci milioane de urmăritori pe celebra rețea socială. Discuând despre succesele ei, sportiva a declarat pentru Globo Esporte următoarele:

„În al treilea an la o echipă profesionistă de volei și mă consider un atlet profesionist, dar lucrurile în afara terenului au început să crească foarte mult pentru mine. Așa că am început să plătesc puțin mai mult. atenție la această carieră laterală.

Fie că îmi place sau nu, astăzi este cel mai mare venit al meu. Câștig de vreo 50 de ori mai mult cu platformele digitale decât cu volei, și mai mult pe OnlyFans, pentru că prețul lunar de 16 euro este fix.”, notează cei de la Daily Star.

Citește și Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO

Brazilianca se bucură de notorietatea câștigată

Discuând despre conținutul pe care îl postează pe site-ul destinat exclusiv conținutului pentru adulți, Key Alves a adăugat:

„Fotografiile pe care le postez pe pagina mea OnlyFans sunt destinate în totalitate sesiunilor „ușoare” și profesionale. Fără nuditate sau ceva de genul acesta. Oricine caută asta pe profilul meu nu va gaseste-l.”, a completat sportiva.

Key Alves este cea mai urmărită jucătoare profesionistă de volei de pe planetă când vine vorba de rețelel sociale, lucru de care nu se plânge absolut deloc. Brazilianca a dezvăluit că faima mondială este ceva ce și-a dorit întotdeauna să obțină.

„De la o vârstă fragedă, le-am spus întotdeauna părinților mei că vreau să fiu cunoscută în întreaga lume.”, a declarat sportiva pentru publicația spaniolă Marca.

Citește și Cea mai frumoasă atletă din lume, apariție incendiară, în costum de baie. „Alica în Țara Minunilor” – GALERIE FOTO