Cea mai frumoasă atletă din lume, apariție incendiară, în costum de baie. „Alica în Țara Minunilor” – GALERIE FOTO

Cea mai sexy atletă din lume și-a răsfățat din nou fanii cu imagini din vacanța din Thailanda. Unele incendiare! Alica Schmidt a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Jurnaliștii de la „The Sun” au profitat de ocazie și i-au dedicat un material al cărui titlu a fost „Alica în Țara Minunilor”.

Cea mai sexy atletă din lume, fotografii în costum de baie pe o plajă din Thailanda

Alica Schmidt s-a distrat de minune în această vară, înainte să se întoarcă la antrenamente. Atleta din Germania și-a „informat” permanent fanii și le-a spus tot ce a făcut în această vacanță. Nu s-a ferit să le arate câteva poze în care apare în costum de baie. Cei care o urmăresc au fost foarte încântați și i-au transmis că merită titlul de „cea mai sexy atletă din lume”.

„Alica în Țara Minunilor” au titraj jurnaliștii de la „The Sun” când au văzut imaginile cu peisajele de vis, dar sigur că i-au admirat și trupul frumos lucrat. Nu este prima oară când britanicii îi acordă spațiu. Acum câteva zile au scris despre momentul în care din camera sportivei, din vacanța din Thailanda, s-au auzit strigăte puternice. „Vinovat” de acest incident a fost un păianjen.

„O, Doamne! Vă rog să dați sunetul mai încet. Scuze pentru urlete. În apărarea noastră, păianjenul chiar era imens. I-am dat drumul afară”, a scris Alica Schmidt, pe Instagram.

Dincolo de această mică problemă, Alica Schmidt a avut o vară superbă. Chiar sportiva a făcut o scurtă trecere în revistă a evenimentelor din ultimele luni. A fost în Thailanda, la săptămâna modei de la Milano, i-a întâlnit la Paris pe Neymar și Naomi Campbell, dar a și participat la Campionatul European de la Munchen. „Nu voi uita niciodată această vară”, a fost mesajul postat de atleta din Germania pentru cei care îi urmăresc și apreciază contul de Instagram. Și sunt aproape 3,2 milioane.

Sursa Foto: Instagram