Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO

Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO
Ana este cea mai frumoasa fotbalista din lume dar refuza ce alte femei ar spune da pe loc

Jucătoarea de fotbal Ana Maria Markovic a pătruns pe scenă la începutul acestui an într-un mod mare. Blondina a primit, rapid, titulatura de „cea mai frumoasă fotbalistă din lume”, însă nu dorește să fie denumită o femeie sexy. Ce a refuzat vehement sportiva. Mulți au fost surprinși de decizia ei.

Cum arată cea mai frumoasă fotbalistă din lume

Ana Maria Markovic joacă, în prezent, pe postul de atacant la clubul elvețian Grasshopper din Super Liga Feminină și naționala Croației. Când nu este pe teren, dând șuturi la poartă, Ana se luptă cu eticheta de „cea mai sexy jucătoare de fotbal din lume”.

Vezi AICI FOTO cu cea mai frumoasă fotbalistă din lume!

De când a căpătat notorietate în presa internațională, Anei Markovic i-a fost atașată titulatura de cea mai frumoasă fotbalistă din lume în multe articole, iar sportiva a declarat că nu agrează deloc felul în care oamenii i se adresează, drept cea mai sexy fotbalistă.

„Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase pentru că mă face fericită să aud acest lucru. Dar cele în care sunt descrisă drept cea mai sexy fotbalistă… Nu-mi plac. Mai ales din cauza familiei. Cred că trebuie să ai grijă ceea ce scrii despre oameni.

Dar, per total, nu a fost chiar așa grav. Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari, dar știam exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și judecă doar din prisma aspectului fizic. E mare păcat”, a declarat Ana Maria Markovic, potrivit SportBible.

„Aș prefera să câștig mai mulți bani din fotbal!”

În ciuda dezaprobării ei față de ceea ce trebuia să fie un compliment, popularitatea a ajutat-o ​​pe Ana Markovic să atingă pragul de 972.000 de urmăritori pe Instagram.

Admiratorii blondinei au început să se întrebe dacă nu cumva frumoasa Ana Markovic ar putea renunța la cariera de sportivă în favoarea unui parcurs de succes în modelling.

Deși este model part-time, atunci când a fost întrebată, din nou, despre o posibilă trecere la modeling cu normă întreagă, Ana a negat acest lucru spunând că „Aș prefera să câștig mai mulți bani cu ceea ce iubesc: fotbalul”.

Frumoasa blondină în vârstă de 22 de ani are un trup de invidiat, forme de fotomodel, agilitate de sportiv și ambiție de fier, fiind extrem de curtată de către reprezentanții de seamă ai sexului puternic.