Sportiv, acuzat că și-a călcat soția cu propria mașină. Detalii șocante de ultimă oră

Sportiv, acuzat că și-a călcat soția cu propria mașină. Detalii șocante de ultimă oră
Acuzat de soție că ar fi lovit-o cu mașina

Un celebru pilot de raliuri, Vali Porcișteanu, are mai nou un dosar penal întocmit de polițiștii din Pitești. Totul s-ar fi întâmplat după ce sportivul ar fi fost reclamat de fosta soție, sub acuzația că ar fi lovit-o intenționat cu mașina.

Vali Porcișteanu, considerat unul din cei mai buni piloți de rally

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest sport, Vali Porcișteanu este deja un nume în campionatele interne de rally. Sportivul declara recent că i-au plăcut mașinile și genul aceste de competiții. Vali Porcișteanu crede că este unul dintre puținele sporturi în care poți începe să fii spectator și să devii competitiv.

A început să concurez cu copilotul său Dan Dobre într-o Dacia și totul a început de acolo. Ulterior devine campion național la raliu și ușor, ușor, devine un nume cu notorietate în sportul pe patru roți din România.

”Pas cu pas, Vali și Dan au urcat treptele firești ale carierei lor, obținând rezultate notabile în cadrul claselor în care au concurat. Apogeul a fost în 2011 când cei doi au câștigat titlul de campion național absolut, îndeplinindu-și practic visul, după 8 ani de automobilism.”, se spune în prezentarea despre Vali Porcișteanu și colegul său.

Acuzat de soție că ar fi lovit-o cu mașina

Avea 29 de ani când a cunoscut-o pe cea care-i va deveni soție, Alina, ca mai târziu, în 2017 să vină pe lume și micuța Sophia. Lucrurile păreau a fi pe un drum bun în familia pilotului, numai că astăzi surse din Poliția Pitești au dat un comunicat din care aflăm că Vali Porcișteanu ar fi fost implicat într-o altercație cu viitoarea fostă soție. Femeia a declarat, după ce a sunat la 112, că Vali Porcișteanu ar fi lovit-o intenționat cu mașina într-o parcare din orașul Pitești.

Comunicatul IPJ Argeș

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un accident rutier produs pe raza municipiului Pitești, în care a fost implicat un cunoscut sportiv, vă comunicăm următoarele:

În cursul serii de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier, petrecut pe raza municipiului Pitești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești, care, în urma cercetărilor, au stabilit că un bărbat de 38 de ani, ar fi accidentat-o pe fosta soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea ușa din spate deschisă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI