Speak, probleme de sănătate. Artistul și-a îngrijorat fanii: ”Ajunge la os!”

Speak, probleme de sănătate. Artistul și-a îngrijorat fanii: ”Ajunge la os!”
Speak, probleme de sănătate. Artistul și-a îngrijorat fanii: ”Ajunge la os!”

Speak are probleme de sănătate și le-a împărtășit asta și fanilor săi pe Instagram. Se pare că problemele de sănătate cu care se confruntă și-au pus amprenta asupra înfățișării sale. Iată despre ce este vorba.

Ce probleme de sănătate are Speak

Speak este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Cântărețul are și o viață pe care mulți și-ar dori-o. Acesta este împlinit atât pe plan sentimental, având o parteneră de viață foarte frumoasă, dar și pe plan profesional, având o carieră de succes în lumea muzicii. Chiar și așa, vedeta nu este ocolită de anumite probleme, iar acestea au fost semnalate chiar de către el pe contul de Instagram.

Fiind și foarte activ în mediul online, la fel ca și frumoasa sa viitoare soție, pe nume Ștefania, acesta își ține zilnic la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața sa. De această dată, artistul le-a dat o veste cam neplăcută fanilor săi, povestindu-le că are mici probleme de sănătate, care îl deranjează.

I s-a umflat o porțiune din obraz

De curând, artistul a realizat mai multe InstaStory-uri prin care le-a povestit și le-a arătat admiratorilor cu ce problemă se confruntă de ceva timp. Astfel, celebrul cântăreț le-a spus fanilor că din cauza curentului i s-a umflat o porțiune din obraz, lucru care a putut fi sesizat cu ușurință și de internauți.

„Ce bine e să fii sănătos. Să nu te doară nimic și să-ți vezi de treabă liniștit. Uite bombnica. Deci n-am infecție, n-am nimic. S-a umflat. Am o găurică între două măsele, găurică care ajunge la os și pe acolo când intră curentu’…”, le-a spus Speak fanilor la un InstaStory.

Speak și Ștefania sunt într-o perioadă fastă a vieții lor. Aceștia s-au mutat în casă nouă, alegând o vilă unde dispun de mai mult spațiu, dar și de o curte frumoasă unde se pot relaxa.

Cei doi sunt, de altfel, și tot mai interesați să-și întemeieze o familie, acesta fiind motivul pentru care s-au mutat într-o casă mare, în zona Cernica, la mică distanță de vechiul apartament.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI