Spaniolii fac dezvaluiri despre Gheorghe Hagi! Cum îl tratează pe antrenorul iberic de la Viitorul

Spaniolii fac dezvaluiri despre Gheorghe Hagi! Cum îl tratează pe antrenorul iberic de la Viitorul
Gică Hagi se concentrează în această perioadă pe munca la academia clubului său

Gheorghe Hagi a decis să renunțe la funcția de antrenor la Viitorul și să se concentreze pe academia sa. La recomandarea lui Gică Popescu, președintele clubului, Hagi a luat o decizie surprinzătoare. A numit un antrenor fără experiență la prima echipă. Este vorba de spaniolul Ruben de la Barrera, în vârstă de 35 de ani. În plus, „Regele” este un patron model. Nu pune deloc presiune pe iberic și îi oferă credit total.

Ruben de la Barrera a vorbit și el despre sprijinul venit de la Hagi și Popescu: „Sunt înconjurat de două legende ale României”

Acest lucru este remarcat inclusiv de presa din Spania. La Voz de Galicia remarcă libertatea pe care o primește de la Barrera din partea fostului mare fotbalist român. Ceea ce nu se întâmplă, mai spun ei, la cluburile patronate de șeici care caută o jucărie, mai notează sursa citată.

Ruben de la Barrera este un antrenor fericit. Are sprijin total din partea conducerii de la Viitorul

„Armonia lui Barrera cu Hagi este totala. Spre deosebire de șeicii care caută o jucărie, legenda României știe ce trebuie să facă”, a scris La Voz de Galicia.

De altfel, și antrenorul iberic a recunoscut în mai multe rânduri că se bucură de sprijin total de la Gică Hagi și Gică Popescu. Cei doi sunt în contact permanent cu antrenorul pentru a-i putea oferi cele mai bune condiții. Dar, în același timp, îi oferă libertate de decizie.

„Vorbim aceeași limbă. Sunt înconjurat de doua legende ale României, Hagi și Popescu. Experiența de aici este îmbogățită de prezența lor. Contactul cu ei este permanent. Adevărul este că sunt surprins deoarece am fost primit incredibil de bine și simt că este un spirit de unitate și de familie la prima echipă. S-a creat o punte puternică”, a povestit Ruben de la Barrera.

Iar rezultatele încep să se vadă, în ciuda unui start de campionat foarte modest, cu doar două puncte în primele trei etape. Au urmat două victorii și o remiză în fața campioanei CFR Cluj în ultimele trei jocuri. Iar Viitorul a urcat pe locul 8 în Liga 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI