Soțul Deliei, relație cu Andreea Marin. Cum a putut să reacționeze cântăreața

Soțul Deliei, relație cu Andreea Marin. Cum a putut să reacționeze cântăreața
Sotul Deliei Matache, relatie cu Andreea Marin

Delia și Răzvan Munteanu fac unul dintre cele mai solide și mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Ei sunt împreună de un deceniu. Și nu sunt doar soț și soție, ci sunt un cuplu și în afaceri, Răzvan Munteanu fiind chiar managerul artistei.

Soțul Deliei, relație cu Andreea Marin

Însă puține lucruri se cunosc despre viața amoroasă a soțului Deliei, dinainte să fie căsătorit cu artista. Recent, s-a aflat însă de o relație a lui cu o femeie celebră de la noi, nimeni alta decât Andreea Marin. Informația a fost dezvăluită chiar de Delia, pentru Antena Stars.

„Stiu de fostele relatii ale lui Razvan, ma rog, singura serioasa fiind cea cu Andreea Marin, dar nu imi fac probleme din aceasta cauza”, a mărturisit Delia, conform sursei citate.

Însă artista nu pare a fi o fire deloc geloasă și chiar cunoaște toate amănuntele despre fostele relații ale soțului ei. De menționat este că povestea de dragoste dintre Răzvan Munteanu și Andreea Marin ar fi debutat în anul 2004. El avea 27 de ani, fiind cu trei ani mai mic decât fosta Zână a Surprizelor. Deși relația lor a fost una serioasă, nu a rezistat însă în timp. Delia a mărturisit că l-a plăcut pe actualul ei soț încă din prima clipă când l-a văzut.

„Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit”, declara Delia pentru revista Viva.

Regretul Deliei Matache

De altfel, după cum a mărturisit chiar artista, relația dintre cei doi a decurs natural. Totuși, încă regretă că nu au mai mult timp liber doar pentru ei doi.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde)

Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci”, a mai spus Delia Matache, pentru revista Viva.