Soțul Deliei a pierdut o avere. Cum a rămas Răzvan Munteanu fără o sumă uriașă de bani

Soțul Deliei a pierdut o avere. Cum a rămas Răzvan Munteanu fără o sumă uriașă de bani
Sotul Deliei a pierdut o avere

Poate puțină lume știe acest lucru, dar Răzvan Munteanu este unul dintre cei mai importanți investitori pe piața criptomonedelor din România și unul dintre oamenii care au pierdut cei mai mulți bani, săptămâna trecută, după prăbușirea Bitcoin. Ce sumă colosală a pierdut Răzvan Munteanu.

Soțul Deliei a pierdut o avere

Veste tristă pentru Delia și Răzvan Munteanu. Soțul artistei a pierdut o sumă mare de bani, după ce piața criptomonedelor a suferit o prăbușire substanțială, acum câteva zile, iar bitcoinul a fost la pământ. În luna ianuarie 2021, Răzvan Munteanu estima o creștere uriașă a monedelor virtuale, ipoteză care s-a adeverit. Bitcoinul ajunsese să valoreze nu mai puțin de 60.000 de dolari.

„În raport cu dolarul sau euro crește și va crește în continuare bitcoinul. Abia își încălzește motoarele. Bitcoin este Gold 2.0 și încă mai are mult până atinge market-cap-ul goldului de 10.000 de miliarde, Suntem undeva la 500 de miliarde…

Pe termen scurt da, poți intra milionar și ieși falimentat din povestea asta. Dar pe termene de 2-3 ani de zile, bitcoinul a demonstrat că devine un asset din ce în ce mai puternmic și nu cred că într-un frame de 3 ani, bitcoinul a scăzut.

În primii 3 ani a fost între 0 și 100, în următorii între 100 și 1.000, în următorii 3 ani între 1.000 și 10.000 și cam de un an suntem la 10.000+ și mergem spre 100.000”, declara Răzvan Munteanu în cadrul unui podcast de-al lui George Buhnici.

Câți bani a pierdut soțul Deliei pe piața criptomonedelor

Din păcate, piața criptomonedelor a suferit un mic colaps, în urmă cu doar câteva zile, din cauza unor postări de pe Twitter de-ale lui Elon Musk. Patronul Tesla a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale, criticând Bitcoin pentru felul în care folosește prea multe resurse ale planetei pentru minare.

Mesajul miliardarului a fost atât de puternic încât, în doar câteva ore, moneda virtuală a scăzut de la 60.000 la 38.000 dolari, atingând astfel cea mai mică valoare din februarie până acum.

Cu toate acestea, Răzvan Munteanu mărturisește că nu este genul de om care să se panicheze, fiind un bărbat responsabil și vertical, cu un mare fler pentru afaceri. Chiar dacă a pierdut, în ultima săptămână, câteva sute de mii de euro, soțul juratei de la iUmor nu se îngrijorează prea tare. Motivul este cât se poate de simplu. Afaceristul a investit cel mai mult în criptomonede acum câțiva ani de zile, când banii virtuali valorau o mie sau două mii de dolari, fiind obișnuit să gândească investițiile pe termen lung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI