FOTO Cum a apărut Ed Sheeran la concertul din București. Fanii, emoționați până la lacrimi

Ed Sheeran, concert în București. FOTO

Ed Sheeran a făcut senzație la București! Ieri seară, Arena Națională a fost plină de emoție și lacrimi datorită melodiilor cunoscutului artist. Iată un video de la primul concert al interpretului susținut în țara noastră!

Ed Sheeran, în tricoul naționalei pe scena de la Arena Națională

Cântărețul britanic, unul dintre cei mai de succes muzicieni de pe glob, a susținut ieri seară primul concert în România. Artistul le-a oferit o emoție specială celor veniți să-l asculte datorită faptului că la jumătatea concertului a ieșit pe scenă îmbrăcat în tricoul Naționalei de fotbal a României. Specatolul a fost plin de surprize. Atmosfera a fost una mai emoționantă după ce spectatorii s-au folosit de luminile telefoanelor în timp ce Sheeran a interpretat unul dintre cele mai îndrăgite hit-uri. O chitară acustică și mii de oameni cântând alături de artist a fost rețeta perfectă pentru un concer de neuitat.

Ed Sherran este un fan împătimit al sportului. Pe lângă echipa națională a Angliei, acesta are un preferat și la nivel de club. Numeroși fani au crezut că englezul ține cu Chelsea, pentru că și tatăl său ține cu aceștia. Cu toate astea, presupunerea nu a fost una corectă. Ed este fanul echipei din orașul în care a crescut, Ipswich. ”Am crescut în locul numit Ipswich și țin cu echipa din oraș. Îmi place să mă uit la fotbal, dar tata este fan Chelsea. Îmi place să merg cu el la meciuri”, a spus Ed Sheeran. Concertul lui din vara aceasta de la București a făcut parte din turneul de promovare pentru noul album Divine care se va desfășura în: Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK.

Ed Sherran, concert la București
Ed Sherran, în tricoul echipei naționale a României, la concertul din București 

Programul concentului lui Ed Sheeran:

  • 16:00 Accesul în zona de concert
  • 18:45 – Zara Larsson
  • 19:45 – James Bay
  • 21:00 – Ed Sheeran

Ce a trebuit să ai la tine?

  • biletele cumpărate
  • confirmarea plăţii
  • un act de identitate valid, cu poză
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI