Soțul Andreei Bălan, primele declarații despre divorț. Anunțul lui George Burcea i-a bulversat pe fani

Soțul Andreei Bălan, primele declarații despre divorț. Anunțul lui George Burcea i-a bulversat pe fani

De o săptămână încoace, gura lumii nu mai tace. După ce George Burcea a fost în vizorul presei odată cu lansarea romanului său despre violență domestică, aducându-se la lumină momente din trecutul familiei sale, în prim-plan vine acum divorțul. Soțul artistei a făcut primele declarații despre acest subiect.

Soțul Andreei Bălan, primele declarații despre divorț

George Burcea a lansat un roman despre violență domestică, la mijlocul lunii decembrie. Cartea este inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale, care a avut episoade neplăcute, construite de soțul ei, Ioan Burcea. Povestea a ajuns la un alt nivel, când, după căutările jurnaliștilor, s-a aflat că părintele actorului a omorât o femeie cu 25 de lovituri de cuțit, lucru pe care George dorea să îl țină pentru el. Întâmplarea a ajuns și pe sticlă, tatăl lui Burcea intervenind telefonic la ”XNS” de la Antena 1, pentru a clarifica unele aspecte.

Soțul Andreei Bălan, primele declarații despre divorț. Anunțul lui George Burcea i-a bulversat pe fani
Mama și fratele actorului

Acesta a fost momentul care l-a făcut pe George să devină reticent față de presă și să nu discute despre acest subiect. Artistul a postat un mesaj pentru Dan Capatos, moderatorul ”XNS”, pe rețelele sociale, în care îl dojenea pentru faptul că a comentat episodul dureros și că l-a transformat pe tatăl său dintr-un agresor și un criminal într-o victimă.

„Nu pot să infirm, nici să confirm”

De asemenea, subiectul a fost comentat și de Cristi Brancu, prezentator Antena Stars, pe contul său de YouTube. Laitmotivul înregistrării video a fost, însă, divorțul dintre el și Andreea Bălan. Potrivit CanCan, soțul artistei a făcut primele declarații pe acest subiect. Rezervat cu viața personală, actorul s-a limitat la a spune că, în cazul în care se va ajunge în acest punct cu relația lor, fără îndoială, fanii vor fi informați de către artistă.

„Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus Burcea.

Cum arată soacra Andreei Bălan?

Fiind în prin-plan prin prisma celor numite mai sus, despre George Burcea se caută informații și fotografii. Una dintre cele care ar putea fi interesante pentru public este cea cu mama și fratele actorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI