Soțul Andreei Bălan nu mai stă în aceeași casă cu vedeta. ”Andreea încearcă să fie tare pentru fetițe!”

Soțul Andreei Bălan nu mai stă în aceeași casă cu vedeta. ”Andreea încearcă să fie tare pentru fetițe!”

Andreea și George Burcea nu trec prin cele mai bune momente ale relației lor, actorul fiind, se pare, cel caare ar renunța la ideea de familie. Lucrurile par însă destul de serioase. Ce se întâmplă pentru cei doi.

Soțul Andreei Bălan nu mai stă în aceeași casă cu vedeta

În ciuda eforturilor cântăreței pentru ca mariajul să funcționeze, între Andreea Bălan și George Burcea pare ca lucrurile să nu mai funcționeze deloc, nemaifiind loc de ”reparat” lucrurile. Potrivit wowbiz.ro, mariajul lor ar fi pe butuci, iar George Burcea face tot ce îi stă în putere ca să nu mai dea pe acasă: ”Oficial, nu s-a mutat încă din casa Andreei Bălan, dar nici nu mai stă acolo. Merge din când în când, își ia haine, și pleacă din nou, în ciuda faptului că ea încearcă să îl rețină, să discute. Atunci el reacționează ciudat, ridică vocea, nu vrea să o asculte, și pleacă. Andreea încearcă să fie tare pentru cele două fetițe pe care le au împreună, dar inima ei e zdrobită”, a spus o apropiată de-ale Andreei Bălan, potrivit sursei citate.

Nu-i mai răspunde la mesaje

Mai mult, pare că nici la mesajele Andreei Bălan acesta nu mai răspunde: ”Andreea e supărată că, orice i-ar transmite lui, el se transformă și o trimite la plimbare. Ea nici nu mai știe cum să reacționeze, dar a decis să îi mai dea câteva zile, maximum o săptămână, de grație. Dacă nu, la cum o cunosc, va lua o decizie grea, dar, la cum e Andreea, va fi greu de convins să revină asupra ei. Adică, dacă Andreea decide să se despartă de el, George își va face bagajele fără să mai aibă vreo șansă să o împace”, a mai explicat sursa citată, potrivit Wowbiz.ro.

E șocată de comportamentul lui

Andreea Bălan este cu atât mai siderată de comportamentul lui George Burcea cu cât el s-a implicat într-o campanie împotriva violenței domestice: ”Andreea nu înțelege de ce el se comportă așa cu ea, cu soția lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenței domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuțiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violență…”.

”Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația. Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă, să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos. El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”, ne-a spus o sursă apropiată de cei Andreea Bălan și George Burcea.

Ce se spune despre un eventual divorț

Cât despre divorț, nimic nu este stabilit încă, deși cei doi au discutat această variantă.

”Încă nu au fost depuse niciun fel de acte, dar s-a discutat de separare, de despărțire. Andreea, așa cum știe toată lumea, vrea ca lucrurile să meargă într-un anumit sens, iar George probabil nu se poate adapta la cele impuse de ea. Andreea se chinuiește din greu să nu se ajungă într-o asemenea situație, dar, din păcate, George e de nerecunoscut”, a precizat una dintre cunoscutele Andreei Bălan.

Tensiunile dintre cei doi par a fi la cote mari. ”El a trăit fără familie, în casa lui, crescut de bunici, a văzut violență mai tot timpul, și probabil gestionează mai greu ideea de familie, așa cum își dorește să fie o familie Andreea”, a mai spus sursa citată pentru wowbiz. Artista a șters și imaginile și comentariile lui George Burcea de pe rețelele ei de socializare. În schimb, Andreea Bălan a făcut o postare care spune totul despre ceea ce se întâmplă între ea și George Burcea.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, este citatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să îl pună, public, pe contul ei de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI