Soții Lis au covid-19. Vești crunte despre starea de sănătate a lui Viorel

Soții Lis au covid-19. Vești crunte despre starea de sănătate a lui Viorel
Cum se simt Viorel și Oana Lis după ce s-au infectat cu Covid-19

Problemele nu se mai termină pentru Viorel și Oana Lis. Cei doi au fost infectați cu Covid-19, iar fostul edil se confruntă cu momente grele, ținând cont că numeroasele probleme de sănătate i-au dat mari bătăi de cap în ultima vreme. S-a aflat cum se simt ce doi după ce au fost internați în spital.

Viorel și Oana Lis, internați în spital după ce s-au infectat cu Covid-19. Ce se întâmplă cu aceștia

Viorel Lis a fost internat vineri seara la Institutul Matei Balș din București. Între timp, partenera lui, Oana, a rămas acasă pentru a se trata, însă starea ei de sănătate s-a înrăutățit, așa că s-a decis să meargă în aceeași unitate sanitară unde se află soțul ei pentru a primi ajutorul medicilor.

Mara Bănică a dezvăluit cum se simt soții Lis după ce s-au infectat cu Covid-19. Aceasta a mărturisit că l-a convins pe fostul edil să meargă la spital, ținând cont că nu se simțea foarte bine. De asemenea, Oana Lis a fost internată în aceeași rezervă în care se află partenerul său.

„Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinului în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital.

Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital.

Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!”, a spus Mara Bănică pentru Click.ro.

Viorel Lis, prima reacție după ce a fost infectat cu Covid-19

Fostul edil al Capitalei a discutat despre problemele pe care le are în ultimele zile, după ce s-a aflat că a ajuns la Institutul Matei Balș din București. Aflat pe patul de spital, Viorel Lis spunea pe atunci că partenera lui a rămas acasă, însă acum se pare că situația s-a schimbat radical.

„Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r. Oana). Ea nu e internată.

Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții.”, a măturisit Viorel Lis pentru Antena Stars.

”Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, amețesc, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana. Ajung și la baie foarte greu, nu mai pot să fac aproape nimic, trebuie sa ma țin de toți pereții, mi-e foarte greu. Am căzut de vreo trei ori la scara de la intrare”, a mai adăugat Viorel Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI