Cum arată apartamentul în care locuiesc Oana şi Viorel Lis: “Nu l-am terminat de amenajat”

Cum arată apartamentul în care locuiesc Oana şi Viorel Lis: “Nu l-am terminat de amenajat”
Cum au amenajat Oana și Viorel Lis apartamentul în care locuiesc

Oana și Viorel Lis se confruntă cu multe probleme în ultima perioadă. Fostul edil al Capitalei nu are o stare de sănătate prea bună, așa că partenera lui îi este aproape și îl ajută cu tot ce poate. Una peste alta, aceștia sunt ocupați și cu amenajarea locuinței în care stau!

În ce apartament locuiesc Oana și Viorel Lis, de fapt

Oana și Viorel Lis nu se bucură de lux, ba din contră! Cei doi s-au mutat în urmă cu doar câțiva ani într-un apartament modest din București. Aceștia s-au decis să le prezinte fanilor locuința în care stau de ceva timp, așa că mulți au fost surprinși să observe că ei se mulțumesc cu puțin.

Problemele și-au pus amprenta asupra celor doi soți, mai ales pentru că Oana face tot ce poate pentru a se îngriji de soțul ei. Cei doi locuiesc într-un apartament de 3 camere din Capitală, cu o bucătărie spațioasă și baie, însă acesta nu a fost încă pus la punct.

„L-am cumpărat acum câțiva ani, dar nu l-am terminat de amenajat, de decorat, știi cum sunt femeile.”, a zis Oana Lis la Teo Show.

Cei doi au parte de minimul de confort, așa că bucătăria este perfectă pentru o adevărată gospodină, Oana Lis având grijă să nu îi lipsească nimic pentru a prepara diferite mâncăruri pentru partenerul său.

„Dacă mă îmbogățeam nu stăteam în cămăruța asta”

De asemenea, în living se află o canapea mare și un televizor, iar icoanele nu lipsesc din apartamentul în care stau Oana și Viorel Lis, semn că aceștia nu și-au pierdut credința, chiar dacă au fost încercați de probleme grele în ultima perioadă.

Fostul edil al Capitalei stă într-o cameră mică, iar imaginile cu el i-au surprins pe cei care i-au urmărit cariera de pe scena politică. Acesta a mărturisit că nu știe ce s-ar face fără ajutorul partenerei sale, mai ales pentru că multe persoane i-au întors spatele, crezând că s-a îmbogățit.

„Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Dacă n-ar fi ea, ce aș face? (…) Dacă ajung la baie, ajung foarte greu. Mă țin de toți pereții, de birou. (…) Când am plecat din primărie, a fost o categorie de oameni care nu mă mai băgau în seamă.

Unii, din invidie, mai ales rudele, nu mai vorbesc cu mine. Vezi, Doamne, ce am făcut eu, ce am ajuns. Dacă mă îmbogățeam nu stăteam în cămăruța asta.”, a zis și Viorel Lis în emisiunea menționată mai sus.