03 mart. 2024 | 13:56

Soţia unui fotbalist român atrage toate privirile la facultate. Ţinutele sale fac furori, cum merge la „şcoală”. Foto

Monden
Soţia unui fotbalist român atrage toate privirile la facultate. Ţinutele sale fac furori, cum merge la
Soţia unui fotbalist român atrage toate privirile la facultate

În ochii partenerului său, este cea mai frumoasă femeie din România. Cert este că ținutele sale fac furori în rândul internauților și nu numai! Soţia unui fotbalist român atrage toate privirile la facultate. Superba blondă este o apariție spectaculoasă.

„Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot”

A devenit deja o banalitate să descoperim că fotbaliștii de la noi din țară au alături femei superbe, iar Gabi Enache nu este o excepție.

Sportivul are o carieră impresionantă, a intrat pe teren pentru echipe precum Astra, FCSB, Rubin Kazan și Partizan Belgrad, a adunat cinci selecții la naționala României. Acum, s-ar pregăti să bată palma cu un club de peste hotare.

La fiecare pas, a avut-o alături pe partenera sa de viață, Lena Enache. Invitat la podcastul Anamariei Prodan, Gabi Enache a spus că soția sa este una dintre cele mai frumoase femei din România.

”În unele cazuri, sunt un tip gelos. De la 1 la 10, 5. Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. (n.r.- Ești conștient că ai cea mai frumoasă nevastă din lumea fotbalului?) Da, chiar da! E una dintre cele mai frumoase femei din România! Eu, personal, n-am văzut alta (n.r.- mai frumoasă).

Eu nu pot să mă uit cumva la soția colegului meu, încerc să evit. Îi văd că ei se uită (n.r.- la soția lui), atunci mândria mea e peste tavan și gelozia, undeva jos. Am încredere în ea. Ea poate și putea avea orice-și dorea, dar se gândește să fie pe picioarele ei, să muncească”

Soţia unui fotbalist român atrage toate privirile

Superba blondă este model, dar și femeie de afaceri. Ea a dezvăluit că a decis să își continue studiile. Mai mult, într-o postare publicată pe o platformă de social media, a dezvăluit una dintre ținutele cu care merge la facultate.

Este vorba despre un costum negru impecabil, ce îi pune în evidență silueta fără imperfecțiuni.

Te-ar putea interesa și: Simona Halep, schimbare de look radicală. Nu ai mai văzut-o aşa pe sportivă, imaginile momentului

Soţia unui fotbalist român atrage toate privirile la facultate. Ţinutele sale fac furori, cum merge la şcoală. Foto

„Sunt eu 100%”

O asemenea apariție în sala de curs nu are cum să nu atragă toate privirile celor din jur: ”Ador să mă îmbrac așa, e ținuta mea de facultate de cele mai multe ori, dar când o pun cu tocuri… Sunt eu 100%”, scris ea, în descrierea imaginii.

”Acum sunt cu mastere, am sesiune. Îmi place să învăț lucruri noi. E mișto să înveți, îmi place să citesc. Îmi place foarte mult beletristica, dar citesc și cărți de dezvoltare personală.

Noi avem o bibliotecă la comun, dar fiecare e cu raftul lui. El are de sport, nutriție și cam atât. El nu înțelege de ce îmi place mie belestristica, dar eu sunt mai romantică, uneori chiar și cu capul în nori.

El e cu picioarele bine înfipte în pământ. După sesiune nu știu dacă mergem în vreo vacanță”, a spus Lena Enache.

Te-ar putea interesa și: Fiica unui campion mondial la fotbal, apariţii din ce în ce mai senzuale. Internauţii, uimiţi de bruneta de 33 de ani. Fotbalistul, fost coleg cu Dan Petrescu

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Învârtită cu mac. Desertul pregătit de gospodinele din Bucovina
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Lege deja data pentru TOATĂ ROMÂNIA. Aproape nimeni nu știe că ESTE obligatorie
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se ÎNGHEAȚĂ SALARIILE în 2024! ȘOC TOTAL în ROMÂNIA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro