10 iul. 2023 | 12:43

Soția lui Nosfe, dezvăluiri uluitoare despre începutul relației: ‘Titlul meu oficial era de amantă’

Monden
Soția lui Nosfe, dezvăluiri uluitoare despre începutul relației: ‘Titlul meu oficial era de amantă’
Soția lui Nosfe, dezvăluiri uluitoare despre începutul relației: ‘Titlul meu oficial era de amantă’

Soția lui Nosfe rupe tăcerea, la 9 luni de la moartea regretatului artist. Mădălina a dezvăluit detalii șocante despre relația lor, care la început a fost una extrem de ciudată și nepotrivită. Văduva artistului a spus, în fața tuturor, că  i-a fost amantă soțului ei înainte de a se căsători și a trăit clipe de groază din această cauză.

Cum s-au cunoscut Nosfe și soția lui

Nosfe a plecat dintre noi în mod fulgerător, lăsând în urmă o fiică și o soție îndurerate. Regretatul artist a fost foarte iubit de o mulțime de oameni, dar mai ales de familia care niciodată nu va putea trece peste tragedia care a lovit-o.

Mădălina Crețan, cea care i-a fost mereu alături, a făcut dezvăluiri incredibile despre relația lor, pe care nimeni nu le știa.

În cadrul unui podcast, soția regretatului artist a vorbit despre începuturile lor și cum s-au cunoscut. Cei doi erau colegi de serviciu.

Chiar dacă lucrau la departamente diferite, Nosfe a observat-o și a luat-o în vizor pe Mădălina, de care a încercat să se apropie mai mult, să petreacă mai mereu timp în compania ei. La început, credea că este doar paranoică și i se pare că artistul o place.

„Noi ne-am reconectat într-o seară când eram într-o corporație amândoi, atunci se organizau ieșiri după muncă, la un suc, la un biliard. El a venit și m-a întrebat dacă vin, noi eram în departamente diferite.

Erau echipe și găști împărțite, mi s-a părut ciudat, foarte ciudat, am simțit că mă place dar am ales să cred că poate mi se pare.

În seara aia am stat de mult de vorbă, dar lucrul care mi-a rămas cel mai puternic implementat în creier a fost că am râs foarte mult cu el, el oricum își dorea la bătrânețe să facă stand up.

Simțea că are un har în această direcție de a distra oamenii, îmi amintesc foarte bine cum m-am simțit..”, a explicat văduva lui Nosfe.

Mădălina Crețan a mărturisit că relația lor nu a evoluat atât de repede, ci treptat și au trecut prin multe greutăți.

S-au cunoscut în septembrie, în decembrie au participat la petrecerea de Crăciun și niciunul nu dădea frâu liber sentimentelor. Ulterior, însă, au început să vorbească în privat și să se apropie tot mai mult.

„Târziu s-a întâmplat asta, noi ne-am cunoscut în septembrie și prin decembrie s-a întâmplat la petrecerea de Crăciun dar nimic care să se ducă în direcția asta și relația a luat amploare pe WhatsApp”, a adăugat Mădălina.

Mădălina Crețan și Nosfe au fost amanți

Toată lumea a văzut cât de îndrăgostiți au fost Mădălina și Nosfe și ce poveste de iubire au trăit. Puțini știu, însă, că cei doi au fost amanți la început.

Relația lor a fost una atipică, pentru că Mădălina a fost, de fapt, a treia persoană. Când s-au cunoscut, artistul era într-o relație și a durat nouă luni să iasă din ea și să dea o șansă iubirii lor.

„Eu am așteptat 9 luni de zile ca el să se despartă oficial de fosta lui iubită, m-am despărțit de el de foarte multe ori în perioada aia, am suferit foarte mult, ajunsesem la spital cu fierea care a dat pe afara de atâta suferință.

La un moment dat, după a doua despărțire mi-am dat seama că sunt ușor penibilă, că zic gata apoi îl primesc înapoi, așa că m-am lăsat pradă destinului, am zis ce o fi o fi, mi-am acceptat soarta.

Cred că a fost încă un fel al Universului de a-mi spune că nu e bine să judeci, titlul meu oficial era de amantă, iar pentru mine era ceva greșit complet”, a dezvăluit Mădălina.

Mădălina Crețan a suferit mult din cauza faptului că nu avea parte de iubirea pe care și-o dorea, dar și-a acceptat statului și a așteptat ca Nosfe să ia o decizie.

Bruneta l-a înțeles pe cel care, ulterior, i-a devenit soț, spunând că acesta nu își dorea să o rănească pe femeia cu care era atunci și a așteptat să se convingă că relația lor nu mai putea fi reparată.

„Pentru că soțul meu a fost un om atât de bun încât nu a putut suporta ideea că din cauza lui poate să sufere altcineva, el cumva a încercat în acele 9 luni de zile să facă tot posibilul să repare cumva o relație care nu mai funcționa, ca în momentul în care ia decizia finală, să fie convins că nu e el de vină pentru ruptura aia.

Totuși, la 6 luni, la un moment dat mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus că vom fi împreună dar trebuie să trecem niște etape, iar eu am avut încredere în el”, a explicat femeia îndurerată.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic. Verdictul medicilor
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro