Soția lui Nicușor Dan rupe tăcerea. Cum se comportă, de fapt, cu fetița lor

Soția lui Nicușor Dan rupe tăcerea. Cum se comportă, de fapt, cu fetița lor
Cum se comportă Nicușor Dan cu fetița lui.

Părerile sunt împărțite când vine vorba de Nicușor Dan. Într-un mesaj postat pe Facebook, soția acestuia vorbește despre cum se comportă candidatul la Primăria Capitalei cu familia sa.

UPDATE: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. El a câștigat în fața Gabrielei Firea, cu 47,2%, în timp ce candidata PSD a obținut doar 39%.

Cum se comportă Nicușor Dan cu fetița lui

Soția lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru povestește prin intermediul unui mesaj pe o rețea de socializare despre ce reprezintă acesta pentru România și despre bucuria de a-l avea ca partener de viață și ca tată al copilului lor.

”S-au scris multe despre Nicușor și totuși prea puține, dacă este să mă gândesc la ce reprezintă Nicușor pentru România. Nu voi face lista realizărilor lui, vă las pe voi să o faceți, dar voi scrie câteva rânduri despre ce înseamnă Nicușor pentru familia noastră, despre bucuria de a-l avea ca partener de viață și tată al fetiței noastre.

Cu Nicușor fiecare zi este una deosebită, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescență atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah si cărți, cu cate o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite și ne urcăm în mașină, fără să știm destinația finală”, scrie soția lui Nicușor Dan pe Facebook.

Tată împreună cu fiica sa pe câmp
Soție lui Nicușor Dan rupe tăcerea.

Cât de importantă este iubirea într-o relație

Mirabela susține că că Nicușor este echilibrul căminului lor și că a învățat-o să iubească necondiționat. Potrivit acesteia, Nicușor Dan își respectă tot timpul promisiunile, iar toți cei din familie îl iubesc și îl apreciază.

”Nicușor m-a învățat « iubirea necondiționată » și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetiță noastră. Nicușor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez. Cu Nicușor am căutat stațiuni mai puțin cunoscute turiștilor, în Grecia, până la 4 dimineața, am făcut matematica pe plaja în Vama Veche și am mers la meciuri pe stadion, stand la peluza.

Dar tot cu Nicușor am căutat locuință, grădiniță și bona pentru Aheea, sau medici, atunci când a fost cazul. Nicușor este acel membru al familiei pe care toată lumea îl iubește, îl respecta și-l apreciază, și asta nu pentru ceea ce face el în viață publica, ci pentru iubirea cu care ne-nconjoara și pentru modul în care relaționează că fiu, frate, nepot, verișor, prieten, tata și partener”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI