20 oct. 2021 | 14:45

Soția lui Ilie Năstase, mesaj uluitor pe internet. Se desparte definitiv de fostul mare sportiv?!

Monden
Soția lui Ilie Năstase, mesaj uluitor pe internet. Se desparte definitiv de fostul mare sportiv?!
Ioana Năstase, mesaj neașteptat în mediul online

Soția lui Ilie Năstase a șocat pe toată lumea cu un mesaj postat recent pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă în relația controversată dintre ea și cunoscutul fost mare sportiv? Au ajuns sau nu la final de mariaj?

Ce se întâmplă în mariajul lui Ilie Năstase: mesaj uluitor din partea Ioanei

Se anunță un nou divorț răsunător în lumea showbiz-ului românesc? Ioana Năstase a luat prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a postat un mesaj șocant în miez de noapte în care anunța internauții că se încheie un capitol din viața sa. Toată lumea se gândește că ar fi vorba despre căsătoria cu vedeta.

Bruneta mai subliniază că a ajuns la capătul răbdării, dar nu precizează motivul care a făcut-o să scrie aceste cuvinte. Soția fostului mare tenismen a mai mărturisit că este o femeie puternică și mândră de faptele sale de-a lungul timpului, dar cu toate astea răbdarea și iertarea nu mai au loc în viața sa.

Bunele intenții se fac dispărute, dar nu se știe din ce context. Ea a mai mărturisit că experiența căreia i-a pus capăt acum a fost una care a schimbat-o mult din toate puntele de vedere. Cu toate astea, implicit spune că a fost o perioadă bună pentru că a avut ocazia de a cunoaște oameni minunați de o valoare incredibilă și bine intenționați.

„Un capitol din viața mea a luat sfârșit!”

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară.

Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! “, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe pagina ei de socializare.

Amintim că soția lui Ilie Năstase a mai anunțat divorțul de partenerul de viață și în luna ianuarie a anului curent după scenele de violență pe care susține că le-a trăit în preajma tenismenului. Deși părea decisă, a fost convinsă de câteva gesturi frumoase să retragă actele de divorț pe care le înaintase deja.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
UCRAINA a primit RACHETELE! Lovitură finală pentru RUSIA!
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro