07 mart. 2021 | 13:28

Soția lui Gigi Becali a primit interzis. Nu are voie să facă asta, sub nicio formă

Monden
Soția lui Gigi Becali a primit interzis. Nu are voie să facă asta, sub nicio formă

Gigi Becali se poate mândri cu o familie numeroasă și foarte frumoasă. Latifundiarul și soția lui, Luminița Becali, sunt căsătoriți de mai bine de 25 de ani.

Ce nu are voie să facă soția lui Gigi Becali

Fiind capul familiei, Gigi Becali a impus familiei sale câteva reguli foarte clare, pe care toți membrii trebuie să le respect. Milionarul le-a interzis fiicelor sale și soției lui să se uite la televizor cât timp servesc masa. El a explicat că în momentul în care familia mănâncă împreună, televizorul trebuie să stea închis. Mai mult, a explicat el, dacă se așeza la masă iar televizorul era pornit, se ridica și pleca.

”La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali: „Îmi doresc să mă retrag la o mănăstire”

Gigi Becali a povestit că are nevoie de liniște, iar momentul mesei este unul special, așa că nu îi place agitația creată de televizor.

Latifundiarul din Pipera a vorbit despre faptul că își dorește să se retragă la mănăstire, acesta fiind visul lui cel mai mare. Din păcate pentru el, fiicele și soția lui nu sunt de acord cu acest plan.

Becali a vorbit despre planul său și speră ca familia lui să îl lase să plece la mănăstire, acolo unde poate să îl slujească pe Dumnezeu în pace.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii.

Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a mai spus celebrul milionar.

Cum s-a îmbogățit Gigi Becali

Celebrul milionar a lucrat inițial ca lăcătuș-mecanic, pe paltforma Băneasa. El a primit o moștenire consistentă, după Revoluție, iar cu un împrumut pe care Gică Hagi i l-a dat, Becali a început să importe blugi, țigări și săpunuri din Turcia.

S-a apucat apoi de investiții imobiliare și a ajuns în Top 500 Forbes, cu o avere estimată la 725 milioane de euro, în 2008. După criza economică, averea lui Gigi Becali a scăzut, iar în 2012 ajunsese să fie de 140-300 de milioane de euro.

Gigi Becali este acționar la fabrica de armament, Uzina Mecanică Drăgășani, la Avicaola Iași, Arco și la grupul de companii Arcom. În plus, el deține 59% din compania Romes SA.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro