Soția lui George Copos e mână largă. Pe ce a cheltuit Elena banii soțului, de fapt (exclusiv)

Noua soție a lui George Copos nu se uită la prețuri atunci când ceva îi face cu ochiul. Tânăra consoartă a milionarului este o femeie stilată și elegantă, motiv pentru care are nevoie întotdeauna de o completare a garderobei.

Cine este Elena Copos, soția milionarului

George Copos a uitat cu totul de soție și de copii atunci când a întâlnit-o pe Elena, o tânără ambițioasă. Actuala soție a fostului finanțator de la Rapid s-a angajat în urmă cu 12 ani la Crowne Plaza, hotelul deținut de Copos.

A avansat în funcție până a ajuns marketing manager, iar din această poziție l-a cunoscut pe actualul soț. Cu toate că avea soție și copii, George Copos s-a îndrăgostit de Elena și a numit-o director peste una dintre afacerile sale.

Cei doi au acum o fetiță superbă, iar soția lui Copos își permite orice își dorește. Ea a fost surprinsă la cumpărături, unde a petrecut mult timp într-o zonă foarte scumpă din București. Femeia a probat haine timp de 2 ore, până să își aleagă preferatele. A urcat apoi în mașina luxoasă și a plecat, potrivit Impact.ro.

Ce a făcut fiica lui George Copos, după ce tatăl ei s-a căsătorit cu amanta

George Copos și Cristina au împreună o fiică pe nume Alexandra.  Tânăra a știut despre relația extraconjugală pe care tatăl ei a avut-o cu Elena timp de 12 de ani, însă nu a suportat ideea ca mama ei să fie părăsită definitiv.

George și Cristina Copos au fost căsătoriți timp de 35 de ani, din care ultimul deceniu a fost unul cel puțin ciudat, în care milionarul a avut, pe lângă soție, și o amantă. Omul de afaceri s-a despărțit de soția lui și s-a căsătorit cu Elena, cea care i-a dăruit și o fiică.

Alexandra, fiica fostului acționar de la Rapid, a suferit mult când tatăl ei a decis să divorțeze de mama ei. Totodată, ea a fost îndepărtată de la conducerea afacerilor tatălui său, care ar fi fost deranjat de investițiile realizate de tânără în lanțul de hoteluri Ana. Ea a vrut să modernizeze și Athenee Palace, însă Copos a schimbat-o de la conducere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI