George Copos are coronavirus! Mesaj din partea fostului patron de la Rapid

George Copos are coronavirus! Mesaj din partea fostului patron de la Rapid
George Copos, apariție rară în public. Cât de schimbat este fostul patron al Rapidului

Pandemia de coronavirus a lovit foarte puternic România, iar cazurile de infectare au crescut vertiginos. Unul dintre cei care au fost testaţi pozitiv cu Covid-19 este George Copos, fostul patron al Rapidului. Acesta a confirmat informaţia oferită de Libertatea şi chiar a avut un scurt mesaj de încurajare pentru medicii care se luptă cu pandemia.

„Confirm! Trăiască doctorii și personalul medical din România”, a fost mesajul lui George Copos, conform sursei citate.

3.109 cazuri noi de coronavirus raportate de Grupul de Comunicare Strategică pe 13 octombrie

Până astăzi, 13 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 160.461 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 120.515  pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.109 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV-2 (COVID-19). Acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până astăzi, 5.535 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 68 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. Internați în spitalele din Alba, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Timiș, Tulcea, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani. Trei decese la categoria de vârstă 40-49 de ani. Zece decese la categoria 50-59 de ani, 19 decese la categoria de vârstă 60-69 ani. 19 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 16 decese la categoria de peste 80 de ani.

64 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 3 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități , iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.399. Dintre acestea, 651 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.709.306  teste. Dintre acestea, 26.718 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 16.933 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.785 la cerere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI