Soția lui Firicel din Las Fierbinți, probleme de sănătate. Liliana Mocanu a slăbit 18 kilograme

Firicica, sotia lui Firicel din Las Fierbinti este de nerecunoscut

Liliana Mocanu, îndrăgita actriță din serialul ”Las Fiebinți” unde interpretează rolul rolul Firicicăi, soția lui Firicil, a trecut printr-o transformare uluitoare. Actrița suferă de probleme de sănătate care au făcut-o să slăbească 18 kilograme.

Liliana Mocan, soția lui Firicel din ”Las Fiebinti” a slăbit 18 kilograme din cauza unor probleme de sănătate

Liliana Mocanu, sotia lui Firicel din Las Fierbinti a slabit extrem de mult
Liliana Mocanu, sotia lui Firicel din Las Fierbinti a slabit extrem de mult

Liliana Mocan, în vârstă de 50 de ani și actriță de meserie, joacă și la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, atunci când nu se află la filmări pentru ”Las Fierbinți”. La vârsta sa actrița se menține foarte bine, asta pentru că în doar câteva luni a slăbit 18 kilograme, însă nu pentru că ar fi vrut să fie mai suplă, ci din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă.

Actrița a căzut pe scări, iar lovitura a fost atât de puternică încât i-a afectat coloana. Drept urmare a trebuit să facă fizioterapie și să urmeze un tratament medicamentos pentru a scăpa de durerile atroce prin care a trecut. Din cauza acestui incident, Liliana a fost nevoită să țină un regim de slăbire, iar rezultatele sunt vizibile, dovadă stând și silueta pe care și-a afișat-o recent, la un eveniment monden.

Cu toate că Liliana Tănase mai joacă pe alte scene ale teatrului românesc, rolul din Las Fierbinți a adus-o în fața telespectatorilor și a ajutat-o să câștige simpatia unui public numeros.

Au trecut ani buni, de când Liliana Mocanu a fost cooptată în acest proiect tv și ea mărturisește că viața i s-a schimbat total de când a intrat în distribuția serialului de comedie de la PRO TV.

„Viaţa mea a luat o altă întorsătură acum opt ani când am intrat în echipa serialului «Las Fierbinţi» şi de atunci lucrăm împreună. Acum suntem în pauză, dar vom începe în curând filmările sezonului 16 al serialului”, spunea Liliana Mocanu, recent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI