Soția lui Daniel Onoriu a primit cele mai crunte vești despre soțul ei: „Am clacat”

de: Gabriel Peneș
11 01. 2022

Soția lui Daniel Onoriu a primit cele mai crunte vești despre soțul ei. Pilotul de raliuri se află în stare gravă după ce a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Ulterior, Daniel Onoriu a suferit o hemoragie masivă și a ajuns în comă la Spitalul Floreasca din București. Acolo, medicii se luptă pentru salvarea vieții sale.

Soția lui Daniel Onoriu a primit cele mai crunte vești despre soțul ei

Soția lui Daniel Onoriu a primit cele mai crunte vești despre soțul ei.  Fostul campion național la raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Dar operația nu a mers deloc bine, astfel că nepotul marii inteprete Gabi Luncă a ajuns, în stare critică, pe mâna doctorilor de la Spitalul Floreasca din București.

Soția lui Daniel Onoriu, Isabela, i-a acuzat pe medicii turci că i-au „măcelărit” soțul. Acesta a suferit o hemoragie internă masivă, motiv pentru care a fost nevoie de încă o operație în spitalul din Capitală.

„În urma unei operații efectuate în Turcia, total eșuate, l-au măcelărit acolo, doctorii din România au încercat să-l salveze din răsputeri. Practic, au încercat să repare ce i-au făcut doctorii în Turcia. Efectiv l-au măcelărit acolo. În urma tomografului făcut, l-au băgat în operație. În timpul operației din Turcia i-au fost atinse niște vene care i-au produs sângerare la pancreas, hemoragie interioară.

O să vedem exact ce s-a întâmplat. Operația din Turcia a fost făcută la 24 noiembrie, iar miercuri i s-a făcut rău, a leșinat și a vomitat doi litri de sânge. De atunci a început calvarul”, a declarat Isabela Onoriu, conform realitateasportiva.net, la scurt timp după eveniment.

„Am clacat”

Daniel Onoriu se luptă pentru viața sa de pe patul de spital. În urmă cu nici o săptămână, se părea că situația sa medicală s-a ameliorat.

„Daniel este tot la Terapie Intensivă! De o săptămână, însă, starea lui s-a îmbunătățit! Cu pași mici, cum spun medicii! I-au repetat, ieri, CT-ul și valorile au fost bune”, a declarat Isabela Onoriu, potrivit click.ro.

Dar Daniel Onoriu se află, în continuare, în stare gravă. Mai mult, se pare că problemele s-au reagravat, în ciuda ameliorărilor de la începutul acestui an. Soția acestuia speră încă la o minune, deși organismul său e extrem de slăbit, chiar dacă a fost detubat în urmă cu doar câteva zile și a deschis și ochii.

„Astăzi nu am vești bune despre Daniel. Crede-mă că sunt cu moralul la pământ! Nici să ies din casă nu pot, îmi este rău! Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați, dar te rog din inimă să mă înțelegi că nu sunt în stare nici din pat să mă ridic, am clacat pur și simplu”, a spus Isabela Onoriu, luni, în cadrul unei emisiuni, la Antena Stars.

Familia lui Daniel Onoriu s-a gândit și la varianta transferului într-o altă țară, însă din păcate organismul pilotului nu poate rezista acestui lucru, fiind într-o stare critică, după cum au declarat medicii. La ora actuală, Daniel Onoriu este sedat și se speră într-o minune pentru salvarea sa.